Fotbal intern

Suedezii şi-au anunţat lotul pentru decisivul cu România! Patru adversari ai tricolorilor au pauză până la meciul de pe Arena Naţională

06.11.2019 | 14:39
Suedezii siau anuntat lotul pentru decisivul cu Romania Patru adversari ai tricolorilor au pauza pana la meciul de pe Arena Nationala
ADVERTISEMENT

Suedezii şi-au anunţat lotul pentru meciul decisiv cu România, partidă care se va disputa pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, în penultima etapă din preliminariile pentru EURO 2020. Janne Andersson, selecţionerul nordicilor, se va baza pe un lot de 25 de jucători pentru dubla cu tricolorii şi cu naţionala Insulelor Feroe, însă patru dintre aceşti jucători vor avea pauză până la duelul de pe Arena Naţională.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,83 este cota pentru “1 solist” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ce lot au suedezii pentru meciul cu România. Jucători din La Liga şi Serie A

Janne Andersson a anunţat miercuri lotul suedezilor pentru meciul cu România, iar printre jucătorii convocaţi se numără fotbalişti din La Liga şi Serie A. Mai exact, nordicii vin cu şase jucători care evoluează în prima ligă din Italia şi doi din Spania.

Victor Lindelof este cel mai bine cotat fotbalist din lotul suedezilor, fundaşul lui Manchester United fiind cotat la 35.000.000 de euro pe site-ul transfermarkt.com. Acesta este urmat de Emil Forsberg (RB Leipzig, 25.000.000 de euro) şi Robin Quaison (Mainz, 8.000.000 de euro), cel mai bun marcator al suedezilor în Grupa F, cu patru goluri.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care patru jucători ai naţionalei Suediei au pauză până la meciul cu România

Marcus Danielson (Djurgardens), Muamer Tankovic (Hammarby), Andreas Granqvist (Helsinborgs) şi Sebastian Larsson (AIK) vor fi odihniţi pentru meciul cu România. Motivul este unul destul de simplu: prima ligă din Suedia s-a terminat în weekend-ul trecut. În aceste condiţii cei patru fotbalişti au pauză până pe 15 noiembrie, când se va disputa meciul de pe Arena Naţională.

Dintre cei patru fotbalişti, Andreas Granqvist şi Sebastian Larsson au şanse foarte mari să fie printre titulari, fiind doi dintre jucătorii de bază ai lui Janne Andersson. O situaţie asemănătoare este şi la naţionala României. Alex Mitriţă, cel mai bun tricolor în remiza cu Norvegia, nu a mai jucat de pe 24 octombrie, când New York City FC a fost eliminată din play-off-ul MLS.

ADVERTISEMENT

Lotul Suediei pentru meciurile cu România şi Insulele Feroe

Portari: Robin Olsen (Cagliari), Karl-Johan Johnsson (FC Copenhaga), Robin Nordfeldt (Swansea)

Fundași: Pierre Bengtsson (FC Copenhaga), Marcus Danielson (Djurgardens), Pontus Jansson (Brentford), Riccardo Gagliolo (Parma), Andreas Granqvist (Helsinborgs), Filip Helander (Rangers), Mikael Lustig (Gent), Victor Nilsson Lindelof (Manchester United)

Mijlocași: Albin Ekdal (Sampdoria), Sebastian Larsson (AIK), Kristoffer Olsson (Krasnodar), Mattias Svanberg (Bologna), Gustav Svensson (Seattle Sounders), Muamer Tankovic (Hammarby), Emil Forsberg (RB Leipzig), Dejan Kulusevski (Parma), Ken Sema (Udinese)

ADVERTISEMENT

Atacanți: Marcus Berg (Krasnodar), Sebastian Andersson (Union Berlin), Alexander Isak (Real Sociedad), Robin Quaison (Mainz), John Guidetti (Alaves)

ADVERTISEMENT