Sport

Suedia – Slovacia 1-0. Scandinavii sunt ca și calificați în optimi. Cum arată clasamentul

FANATIK.RO vă oferă toate informaţiile despre meciul Suedia - Slovacia din cadrul grupei E la EURO 2020
18.06.2021 | 17:44
Suedia  Slovacia 10 Scandinavii sunt ca si calificati in optimi Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
18-06-2021
15:15

Alexander Isak, omul meciului Suedia - Slovacia 1-0

Atacantul  suedez Alexander Isak, în vârstă de 21 de ani, a fost desemnat omul meciului Suedia – Slovacia 1-0. El a avut o contribuție importantă la victoria echipei sale, hărțuind în permanență apărarea adversă. A inventat o pasă genială pentru Quaison la faza în care s-a dictat penalty pentru scandinavi.

18-06-2021
12:52

Suedia e cu un pas în optimi după victoria 1-0 cu Slovacia. Cum arată clasamentul

Suedia a învins Slovacia cu 1-0 în cel de-al doilea meci din Grupa E a Euro 2020, a acumulat 4 puncte în clasament și este ca și calificată în optimile de finală.

Suedia – Slovacia 1-0 (Forsberg 76 pen.)

Min. 90+5: slovacii cer penalty la un șut al lui Kucka în mâna unui adversar, însă după analiza VAR confirmă decizia arbitrului german Daniel Siebert, cae lăsase jocul să continue.

Min. 76: GOOOL SUEDIA! Forsberg execută puternic, lângă bară, fără nicio speranță pentru Dubravka. Suedia – Slovacia 1-0

Min. 75: Bine lansat de Isak, Quaison scapă singur cu Dubravka, îl driblează și este faultat în careu. Penalty clar pentru Suedia.

Min. 70: Isak ia o acțiune pe cont propriu, trece de trei adversari și șutează puternic din careu la colțul scurt, mingea fiind respinsă in extremis de Dubravka.

Min. 59: Cea mai mare ocazie a meciului îi aparține lui Augustinsson, care a reluat cu capul din 6 metri, însă Dubravka a respins senzațional în corner.

Min. 57: Olsen intervine miraculos la lovitura de cap alui Kucka, aflat într-o poziție suspectă de offside.

Min. 50: Prima ocazie de gol a meciului îi aparține slovacului Duda, care șutează puternic de la marginea careului puțin peste poartă.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min: 45: s-a terminat prima repriză, una care trebuie dată uitării cât mai repede. Meci închis, în care cele două formații au fost mai mult preocupate de apărare decât de atac.

Min. 25: început anost de meci, fără nicio ocazie la cele două porți.

Min. 1: a început partida.

18-06-2021
11:56

Echipele de start la Suedia - Slovacia

Au apărut echipele de start la Suedia – Slovacia.

  • Suedia: Olsen (Everton) – Lustig (AIK), Lindelof (Manchester United), Danielson (Dalian), Augustinsson (Werder Bremen) – S. Larsson (AIK), Ekdal (Sampdoria), Olsson (FK Krasnodar), Forsberg (RB Leipzig) – Isak (Real Sociedad), Berg (FK Krasnodar). Rezerve: Johnsson, Nordfeld, Svensson, Sema, Quaison, Kulusevski, Krafth, Jansson, Helander, Claesson, Cajuste, Bengtsson. Selecționer: Janne Andersson 
  • Slovacia: Dubravka (Newcastle) – Pekarik (Hertha Berlin), Satka (Lech Poznan), Skriniar (Inter), Hubocan (Omonia Nicosia) – Kucka (Parma),Hrosovsky (Genk) – Koscelnik (Slovan Liberec), Hamsik (IFK Goteborg), Mak (Ferencvaros) – Duda (FC Koln). Rezerve: Kuciak, Rodak, Weiss, Valjent, Lobotka, Hromada, Haraslin, Hancko, Gregus, Dursi, Bozenik, Benes. Selecționer: Stefan Tarkovic

Meciul Suedia – Slovacia are loc vineri, 18 iunie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul grupei E de la turneul final al EURO 2020. Se întâlnesc două dintre naţionalele cu rezultate excelente în primul meci: Suedia egal cu Spania, Slovacia a învins Polonia.

Unde se joacă partida Suedia – Slovacia

Confruntarea Suedia – Slovacia se dispută vineri, 18 iunie, de la ora 16:00, în etapa a 2-a din grupa E a turneului final EURO 2020 pe stadionul Krestovksi din Sankt Petersburg. Grupa ar fi trebuit să îşi desfăşoare meciurile la Bilbao şi Dublin, dar cele două oraşe au anunţat că renunţă şi în loc au fost numite Sevilla şi Sankt Petersburg, ruşii având singura locaţie pentru două grupe, B şi E.

ADVERTISEMENT

Urmare a creşterii numărului de cazuri de coronavirus în ultimele zile, autorităţile din Sankt Petersburg au impus o serie de măsuri care trebuie respectate inclusiv de suporterii altor echipe naţionale. La meci se va intra pe baza testului negativ valabil 72 de ore, iar procentul acceptat este de 30 la sută din capacitatea arenei.

Suedia – Slovacia, duel între performerele primei etape

Cine transmite la TV partida Suedia – Slovacia

Partida Suedia – Slovacia se joacă vineri, 18 iunie, de la ora 16:00, pe stadionul Krestovski din Sankt Petersburg, în grupa E de la EURO 2020 şi este transmisă în direct pe programul PRO TV. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, dar în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sankt Petersburg este exact opusul vremii din România. Soare puternic, temperatură de 27 grade, care va urca următoarele zile până la 32, condiţii foarte bune de joc. Va conduce al doilea său meci la EURO germanul Daniel Siebert.

Ce jucători importanţi lipsesc în Suedia – Slovacia

Pentru nordici, absenţa uriaşă, de neînlocuit, este a charismaticului atacant Zlatan Ibrahimovic, accidentat în meciul de la Torino cu Juventus şi devenit inapt pentru EURO. Pe lângă el, nu vor fi prezenţi la meciul cu Slovacia mijlocaşii Svanberg, încă în convalascenţă după COVID, şi Olsson.

ADVERTISEMENT

La slovaci există două indisponibilităţi după meciul cu Polonia, care a lăsat multe urme vizibile pe picioarele jucătorilor lui Stefan Tarkovic. Este vorba de fundaşul Vavro, depistat pozitiv la testarea anti COVID, şi de atacantul Schranz, care a lipsit şi la primul meci.

Presa poloneză, atac la Ovidiu Haţegan

Slovacia a obţinut o uriaşă victorie la meciul de debut în faţa Poloniei, care pornea favorită. Presa din Polonia a încercat să arunce o parte din vina eşecului pe arbitrul român Ovidiu Haţegan, care a dictat prima eliminare la EURO 2020, mijlocaşul Krychowiak, pentru două galbene, dar decizia a fost una corectă.

ADVERTISEMENT

Suedia a savurat obţinerea unui punct nesperat în compania marii favorite la victoria în grupă Spania şi acum se doreşte un pas şi mai important înainte, trei puncte cu Slovacia. Selecţionerul Janne Andersson nu i-a reproşat absolut nimic atacantului Isak, autorul unei imense ratări cu ibericii, aşteptînd de la cel mai bun om al său din avanposturi cel puţin un gol în acest meci.

Cote la pariuri pentru Suedia – Slovacia

Suedia e favorita bookmakerilor cu o cotă foarte bună, 2,00, faţă de 4,80 cât au primit slovacii. Nu se aşteaptă un meci foarte bogat în goluri, deşi la acest EURO s-a marcat destul de consistent, pentru că foarte probabil Slovacia va alege să stea la cutie şi să pândească şansa unui contraatac.

Slovacia nu a reuşit să bată niciodată naţionala Suediei. Există un precedent, pentru CM 2002, cu valoare oficială, 2-0 pentru nordici acasă şi 0-0 afară plus alte trei meciuri amicale, două remize dar şi un teribil scurtcircuit slovac în 2017, eşec la scor de set de tenis la zero.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Suedia – Slovacia: 1,60 este cota pentru „Total Goluri 0-2”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Suedia – Slovacia: 1,71 este cota pentru „PSF X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT