Sport

“Suflet de rapidist”, ediție de colecție, marți, ora 13:30. Victor Angelescu, invitatul special al lui Robert Niță

Victor Angelescu vine la „Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Acționarul minoritar de la Rapid este invitatul special al lui Robert Niță.
25.03.2024 | 16:17
Suflet de rapidist editie de colectie marti ora 1330 Victor Angelescu invitatul special al lui Robert Nita
“Suflet de rapidist”, ediție de colecție, marți, ora 13:30. Victor Angelescu, invitatul special al lui Robert Niță. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

„Suflet de rapidist” continuă spectacolul marca FANATIK cu o nouă ediție de top, marți, 26 martie, ora 13:30. Invitatul special al lui Robert Niță este Victor Angelescu. Nume important în Giulești, acționarul minoritar al „alb-vișiniilor” vine cu dezvăluiri și reacții interesante înainte de a doua etapă din play-off-ul SuperLigii.

“Suflet de rapidist”, ediție de colecție, marți, ora 13:30. Victor Angelescu, invitatul special al lui Robert Niță

„Suflet de rapidist” propune o nouă ediție de top, marți, 26 martie, ora 13:30. Cea mai tare emisiune sportivă dedicată Rapidului poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Invitatul de calibru al lui Robert Niță din această săptămână este Victor Angelescu. Nimeni altul decât acționarul minoritar de la Rapid, un nume iubit în rândul suporterilor giuleșteni. Acționarul vine cu informații de actualitate de la Rapid chiar înaintea derby-ului extrem de important cu Universitatea Craiova de la finalul săptămânii.

Rapid a învins-o categoric pe FCSB în ultima etapă a sezonului regulat, scor 4-0, însă giuleștenii nu au confirmat succesul istoric cu o prestație convingătoare în derby-ul cu Farul din prima rundă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Cristiano Bergodi a pierdut cu 1-2 chiar în Giulești și nu mai are voie să facă pași greșiți în cursa de urmărire a liderului FCSB. De fiecare dată la ”Suflet de rapidist” vor veni în lumina reflectoarelor legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în culorile ”alb-vișiniu”.

Superbet sponsorizează cea mai tare emisiune dedicată rapidiștilor. Stați cu ochii pe FANATIK.RO pentru a putea urmări emisiunea în care Robert Niță îl „stoarce” de informații pe unul dintre cei mai importanți oameni de la Rapid.

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, toate detaliile despre emisiunea de top marca Fanatik!

”Suflet de rapidist”, emisiunea marca FANATIK, poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Cele mai tari momente din emisiune vor rula și vor putea fi urmărite la calitate ireproșabilă pe rețelele de socializare ”fanatice”, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA și ”Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

Robert Niță nu mai are nevoie de explicații pentru a dovedi că este ”Suflet de rapidist”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea ”Suflet de rapidist” se mulează ca o mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

ADVERTISEMENT