Sport

“Suflet de rapidist”, marți, 12 martie, ora 12:30. Dan Șucu, invitatul special al lui Robert Niță

”Suflet de rapidist” vă așteaptă, marți, 12 martie, ora 12:30. Va fi o ediție de colecție în care invitat special va fi acționarul majoritar Dan Șucu.
11.03.2024 | 17:10
Suflet de rapidist marti 12 martie ora 1230 Dan Sucu invitatul special al lui Robert Nita
”Suflet de rapidist” vă așteaptă, marți, 12 martie, ora 12:30. Va fi o ediție de colecție în care invitat special va fi acționarul majoritar Dan Șucu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marți, 12 martie, de la ora 12:30, “Suflet de rapidist” revine cu o nouă ediție de colecție, ce se va desfășura într-un format live și exclusiv pe www.fanatik.ro. Invitatul special al acestei ediții este Dan Șucu, omul de care se leagă ascensiunea Rapidului.

“Suflet de rapidist”, marți, 12 martie, ora 12:30. Dan Șucu e invitatul lui Robert Niță

Emisiunea moderată de Robert Niță, fostul jucător al Rapidului și specialist la FANATIK SUPERLIGA, promite să aducă în prim-plan sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului “alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

Invitat special al ediției de marți, 12 martie, ora 12:30, a emisiunii ”Suflet de rapidist” va fi acționarul majoritar Dan Șucu. Acesta va analiza victoria categorică din derby-ul cu FCSB, scor 4-0, din ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga.

Omul cu banii din Giulești va vorbi despre lupta care se va da în play-off, despre ambițiile de titlu ale Rapidului, dar și despre proiectul pe termen lung pe care l-a început în Giulești și obiectivele de viitor ale echipei.

ADVERTISEMENT

Această ediție de “Suflet de rapidist” se anunță a fi una memorabilă, cu momente de neratat pentru toți iubitorii fotbalului și suporterii Rapidului. Emisiunea va pune în lumină povestea captivantă a clubului și va oferi privitorilor ocazia de a se conecta mai profund cu personalitățile care au contribuit la gloria și succesul echipei.

“Suflet de rapidist”, disponibilă pe toate canalele de social media

Nu ratați întâlnirea cu istoria și emoția din spatele scenei Rapidului, într-un interviu exclusiv cu atacantul Claudiu Petrila. Emisiunea “Suflet de rapidist” din 12 martie va fi transmisă live pe www.fanatik.ro și va aduce în prim-plan pasiunea și devotamentul pentru culorile “alb-vișinii”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță vă invită din nou marți, 12 martie, în cadrul emisiunii “Suflet de rapidist”, un proiect marca FANATIK care aduce în prim-plan nu doar legende ale fotbalului rapidist, ci și personalități reprezentative din întreg universul sportului în Giulești. Superbet, cu entuziasmul său pentru sport, sponsorizează această emisiune dedicată cu pasiune rapidiștilor.

Pe rețelele de socializare  vor fi difuzate și pot fi urmărite la o calitate ireproșabilă cele mai tari momente din emisiune. De la site-ul FANATIK la canalul de Youtube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK, la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanii vor avea acces la conținutul captivant și la atmosfera unică creată de “Suflet de rapidist”. Nu pierdeți spectacolul și pasiunea pentru Rapid, fiecare marți, doar pe FANATIK.RO!

ADVERTISEMENT

“Suflet de rapidist” este o emisiune marca FANATIK și poate fi urmărită live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, începând cu ora 13:30. Premiera fiecărei ediții va avea loc în fiecare joi de la ora 10:30 pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT