Sport

Suma imensă pe care CFR Cluj trebuie să i-o plătească lui Edi Iordănescu: „Se va rezolva. Nu știm de ce s-a ajuns aici”

CFR Cluj trebuie să îi plătească o sumă imensă lui Edi Iordănescu pentru perioada în care acesta a pregătit echipa.
27.10.2021 | 21:25
Suma imensa pe care CFR Cluj trebuie sa io plateasca lui Edi Iordanescu Se va rezolva Nu stim de ce sa ajuns aici
ADVERTISEMENT

Marius Bilașco, directorul sportiv de la CFR Cluj, a explicat că suma va fi plătită și că nu se va ajunge la o decizie TAS pentru a-i achita banii fostului antrenor.

Oficialul campioanei României a recunoscut că înțelegerea lui Edi Iordănescu asupra sumei de bani pe care să o primească a fost stabilită de fostul președinte al clubului, decizie pe care nu a considerat-o oportună pentru club.

ADVERTISEMENT

Suma imensă pe care CFR Cluj trebuie să i-o plătească lui Edi Iordănescu

CFR Cluj trebuie să îi plătească lui Edi Iordănescu suma de 185.000 de euro, conform gsp.ro, pentru perioada în care acesta a fost antrenorul echipei, el câștigând campionatul cu formația din „Gruia”:

„Da, suma e adevărată! E o sumă pe care i-o datorăm lui Edi, care se va plăti. De ce s-a ajuns aici, n-am idee, sunt unele decizii care s-au luat în trecut și nu mă pronunț atât de mult.

ADVERTISEMENT

Nu vom ataca la TAS, nu e nimic de atacat, lucrurile sunt clare. Știu că a fost o înțelegere la final de sezon semnată de antrenor cu fostul președinte al clubului pe sumele pe care trebuie să le primească pentru performanțe”.

„Mai sunt câteva restanțe la oamenii din staf-ul lui Edi și se vor achita și acele sume, nu se pune problema să nu le achităm.

ADVERTISEMENT

Nu există niciun risc de depunctare, noi am încercat să respectăm toate regulile. Cu siguranță, ce restanțe mai sunt, vor fi achitate, au fost priorități cu jucătorii și ce alte lucruri mai avem la echipă, dar se va rezolva și problema lui Edi”, a mai spus Marius Bilașco, la TV TelekomSport.

„Nu am fost întrebați de o amânare a meciului în ajutorul FCSB-ului!”

Marius Bilașco a continuat și a spus că CFR Cluj nu a fost întrabtă oficial dacă își poate muta în altă zi meciul cu FC Voluntari, pentru ca FCSB să își poată desfășura meciul din Cupa României cu ilfovenii:

ADVERTISEMENT

„MM Stoica are dreptate cu ultima parte din ce a scris, dar nu ne-a întrebat nimeni oficial pe noi. Nu înțeleg ce a urmărit prin acea postare.

Era în folosul nostru ca adversarul să aibă un meci până la meciul cu noi, dar nu ține de noi, noi dacă am fi primit această solicitare, am fi luat o decizie.

Nu puteam influența cu nimic, nici măcar n-am fost informați. A fost o declarație probabil gândită să mute presiunea în altă parte”.

„Noi nu înțelegem nici acum de ce s-a amânat, dar avem experiența de acum doi ani, când am fost nevoiți să jucăm în ritm alert din cauza covidului.

Am fost nevoiți să acceptăm atunci orice condiție pentru a se desfășura campionatul la bun sfârșit”, a mai spus Marius Bilașco.

ADVERTISEMENT