Sport

Suma incredibilă pe care Adi Mutu a încasat-o în două luni la CFR Cluj. Tu ce ai face cu banii ăștia? Exclusiv

Adi Mutu s-a despărțit de CFR Cluj după umilința din meciul împotriva Corvinului, iar FANATIK a aflat suma de bani pe care tehnicianul a încasat-o în Gruia.
03.04.2024 | 20:45
Suma incredibila pe care Adi Mutu a incasato in doua luni la CFR Cluj Tu ce ai face cu banii astia Exclusiv
Adi Mutu s-a despărțit de CFR Cluj după umilința din meciul împotriva Corvinului, iar FANATIK a aflat suma de bani pe care tehnicianul a încasat-o în Gruia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că ”Briliantul” s-a hotărât să renunțe la post și i-a anunțat pe conducătorii clubului de decizia luată, care i-au acceptat plecarea după eliminarea rușinoasă din sferturile de finală ale Cupei României Betano.

Adi Mutu a încasat o sumă ridicolă la CFR Cluj

Adi Mutu a acceptat la finalul lunii ianuarie provocarea de a merge la CFR Cluj în locul lui Andrea Mandorlini, iar FANATIK a aflat că după 2 luni de mandat s-a ales cu o sumă incredibil de mică.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de FANATIK, aventura la formația din Gruia i-a adus ”Briliantului” neverosimila sumă de 5.000 de lei. Acești bani reprezintă remunerația lui pentru cele 3 zile din luna ianuarie în care a activat la CFR.

Mutu, care semnase un contract din care avea să încaseze 15.000 de euro pe lună, nu și-a primit banii pe februarie și martie. FANATIK a aflat că după ce și-a depus demisia, fostul mare internațional s-a înțeles cu Varga și a renunțat la acești bani.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau niciun ban, am fost prea umilit, nu mă gândesc la bani. Considerați salariul meu pe februarie și martie, amendă pentru contraperformanța din meciul cu Corvinul. Renunț la cei 30.000 de euro.

Însă, vă rog să le dați banii oamenilor mei din staff pentru februarie și martie. Este singura mea pretenție”, a fost mesajul lui Mutu pentru conducătorii clubului CFR Cluj, au povestit surse pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cine asigură interimatul după demisia lui Mutu

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Francisc Dican va fi antrenor principal, iar Ovidiu Hoban secund. Cei doi vor fi pe bancă la meciul următor, cu Rapid, din etapa a 3-a a play-off-ului din SuperLiga.

În ciuda faptului că s-au vehiculat nume de antrenori consacrați, precum Marius Șumudică, Dan Petrescu și chiar Andrea Mandorlini, cel care a condus echipa înaintea lui Mutu, Neluțu Varga a decis să meargă pe cuplul Dican-Hoban.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, CFR Cluj a confirmat informația conform căreia va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului. Întâlnirea din Giulești este programată sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20:30. Clujenii au început cu stângul finala campionatului, fiind învinși în Gruia de Universitatea Craiova și remizând în deplasare cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT