Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Suma ireală pe care a incasat-o CSA pe marca Steaua! Gigi Becali a dat cifrele

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua. La Fanatik SuperLiga, patronul FCSB a dezvăluit suma ireală pe care rivalii din Ghencea au încasat-o pe marcă.
24.07.2023 | 08:00
Suma ireala pe care a incasato CSA pe marca Steaua Gigi Becali a dat cifrele
Suma ireală pe care a incasat-o CSA pe marca Steaua. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic în cea mai nouă ediție a show-ului FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul FCSB și-a continuat războiul cu CSA Steaua, care nu l-a lăsat să dispute în Ghencea derby-ul cu Dinamo.

Suma ireală pe care a incasat-o CSA pe marca Steaua. Gigi Becali: „Ei vindeau fulare cu cine jucam noi”

CSA Steaua cere o avere de la Gigi Becali. Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial în 2016 se arată că „taxa de licență pentru fotbal a fost stabilită la valoarea de 3.694.220 euro/an fără TVA”, iar prejudiciul produs de folosirea mărcii Steaua în perioada 2004-2015 de către FCSB este de aproape 37 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Într-un dialog cu directorul FANATIK Horia Ivanovici la emisiunea Fanatik SuperLiga, Gigi Becali a încercat să demonteze acuzațiile Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

(n.r. – Cum să producă 8000 de lei în primul an și 17000 de euro în al doilea?) Păi au vândut fulare, săpunuri și tricouri.

ADVERTISEMENT

Le-am depus la judecător, la prejudiciu. Ei cer 3,7 milioane de euro pe an. Ei au produs 8000 de lei pe an cu marca. Ce înseamnă prejudiciu, Horia. Câte produse vinzi tu cu numele de Fanatik. Păi ei cu numele de Steaua au vândut 8000 de lei.

Dar fii atent, au vândut de 8000 de lei. Nici măcar n-au pus cât au cheltuit cu materialele. Dacă puneau cheltuielile… Trebuie să pui și cheltuielile. Ca să vinzi, trebuie să joci fotbal. Nu mai pune că ce făceau.

ADVERTISEMENT

Fii atent ce făceau la un momentdat. Puneau pe fular, jucam noi FCSB cu o echipă străină și ei vândeau fulare cu Steaua – Ludogoreț, de exemplu.

Păi jucam noi cu Ludogoreț, nu ei. Niște chestii de leșini de râs. Tu îți dai seama? Ei vindeau fulare cu Steaua – Ajax. Vindeau fulare cu cine am jucat noi în perioada aia. Noi jucam cu Ajax și ei vindeau fulare și tricouri. Îți dai seama?

ADVERTISEMENT

Sunt niște nebunii care denotă cât suntem de înapoiați ca țară. Problema care e. Că poporul de jos e cuminte, blând, doar că se ridică sus oameni de nimic și se fac nenorociri. Nu mai poți avansa ca țară. Păi dacă tu mă strangulezi pe mine, care am adus bani în România cât toate celelalte echipe la un loc?

(n.r. – Într-o zi spui gata, m-am săturat și plec de aici din țara asta) Nu facem așa. Nu poți spune așa. Ție ți-a dat țara asta afacere de milioane. Mie mi-a dat țara asta milioane.

Nu o lăsăm, dar ne căim că nu ne lasă să o ridicăm. Tu cu Fanatik, eu cu FCSB, fiecare cu bucățica lui. Dar nu te lasă, să ridicăm țara să crească și pătura de jos, dar nu plecăm că nouă ne-a dat țara asta”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Showul momentului în sportul românesc, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, poate fi urmărit în direct și în exclusivitate DOAR pe site-ul FANATIK.RO, în zilele luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Ulterior, emisiunea se poate vedea, în aceleași zile, în premieră, de la ora 17:30 pe canalele de YouTube și Facebook ale FANATIK.

Suma ireală pe care a incasat-o CSA pe marca Steaua

ADVERTISEMENT