Life

Suma ireală pe care o femeie a plătit-o pentru o vilă cu patru etaje în Sicilia. În România îți ajung banii pentru un covrig

O femeie și-a cumpărat o vilă cu patru etaje și a plătit o sumă ridicolă. Banii sunt suficienți doar pentru o gustare de la patiserie în România.
14.04.2024 | 23:01
Suma ireala pe care o femeie a platito pentru o vila cu patru etaje in Sicilia In Romania iti ajung banii pentru un covrig
O femeie și-a cumpărat casă cu 1 euro. Foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O femeie din Spania a dat lovitura după ce și-a cumpărat casă cu patru etaje în Italia și a plătit numai 1 euro. Locuința are o priveliște extraordinară și a fost visul ei să o achiziționeze.

O femeie și-a cumpărat casă în Italia cu numai 1 euro

Sicilia este una dintre cele mai aglomerate destinații de vacanță, astfel că, mulți oameni își doresc să ajungă aici și, mai cu seamă, să-și cumpere o casă, Totuși, prețurile prea mari spulberă visele multor persoane.

ADVERTISEMENT

Însă, autoritățile au scos la vânzare mai multe locuințe la prețuri extrem de mici, din dorința de a repopula zona. Prin urmare, o femeie din Spania a reușit să-și cumpere o casă cu numai 1 euro.

Pe lângă a mai avut de achitat, totuși, și cheltuielile care au ținut de acte. Prin urmare, ea a plătit 90 euro pentru administrarea imobiliară și 2500 euro pentru cheltuielile de la notar.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui lucru, prețul plătit pentru cea mai ieftină casă este, în continuare, unul infim. De menționat este și faptul că locuința necesită renovare, astfel că femeia va trebui să mai scoată bani din buzunar.

A arătat locuința pe TikTok

Femeia a făcut turul casei de 1 euro pe TikTok și le-a povestit tuturor despre achiziție. Ea a reușit să-și îndeplinească un vis mai vechi și să aibă propria sa proprietate în Sicilia.

ADVERTISEMENT

„Aceasta este vechea bucătărie și aceasta este intrarea la subsol, dar are și intrare de pe strada cealaltă. Este o casă cu patru etaje, cu vedere la munte”, a spus femeie pe TikTok, conform spynews.ro. 

Pe de altă parte, și alți oameni pot să-și cumpere o casă pentru un preț infim în Italia. Autoritățile au scos la vânzare mai multe astfel de proprietăți, pentru a aduce mai mulți oameni în zonă.

ADVERTISEMENT

De altfel, acest lucru este posibil în mai multe orașe mici și istorice. Pentru câțiva euro, oricine poarte deveni proprietar. Totuși, este esențial să se țină cont de cheltuielile ulterioare care vor urma.

ADVERTISEMENT
Tags: