Life

Suma ireală pe care o femeie a plătit-o pentru o vilă cu patru etaje în Sicilia. În România îți ajung banii pentru un covrig

O femeie și-a cumpărat o vilă cu patru etaje și a plătit o sumă ridicolă. Banii sunt suficienți doar pentru o gustare de la patiserie în România.
14.04.2024 | 23:01
Suma ireala pe care o femeie a platito pentru o vila cu patru etaje in Sicilia In Romania iti ajung banii pentru un covrig
O femeie și-a cumpărat casă cu 1 euro. Foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O femeie din Spania a dat lovitura după ce și-a cumpărat casă cu patru etaje în Italia și a plătit numai 1 euro. Locuința are o priveliște extraordinară și a fost visul ei să o achiziționeze.

O femeie și-a cumpărat casă în Italia cu numai 1 euro

Sicilia este una dintre cele mai aglomerate destinații de vacanță, astfel că, mulți oameni își doresc să ajungă aici și, mai cu seamă, să-și cumpere o casă, Totuși, prețurile prea mari spulberă visele multor persoane.

ADVERTISEMENT

Însă, autoritățile au scos la vânzare mai multe locuințe la prețuri extrem de mici, din dorința de a repopula zona. Prin urmare, o femeie din Spania a reușit să-și cumpere o casă cu numai 1 euro.

Pe lângă a mai avut de achitat, totuși, și cheltuielile care au ținut de acte. Prin urmare, ea a plătit 90 euro pentru administrarea imobiliară și 2500 euro pentru cheltuielile de la notar.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui lucru, prețul plătit pentru cea mai ieftină casă este, în continuare, unul infim. De menționat este și faptul că locuința necesită renovare, astfel că femeia va trebui să mai scoată bani din buzunar.

A arătat locuința pe TikTok

Femeia a făcut turul casei de 1 euro pe TikTok și le-a povestit tuturor despre achiziție. Ea a reușit să-și îndeplinească un vis mai vechi și să aibă propria sa proprietate în Sicilia.

ADVERTISEMENT

„Aceasta este vechea bucătărie și aceasta este intrarea la subsol, dar are și intrare de pe strada cealaltă. Este o casă cu patru etaje, cu vedere la munte”, a spus femeie pe TikTok, conform spynews.ro. 

Pe de altă parte, și alți oameni pot să-și cumpere o casă pentru un preț infim în Italia. Autoritățile au scos la vânzare mai multe astfel de proprietăți, pentru a aduce mai mulți oameni în zonă.

ADVERTISEMENT

De altfel, acest lucru este posibil în mai multe orașe mici și istorice. Pentru câțiva euro, oricine poarte deveni proprietar. Totuși, este esențial să se țină cont de cheltuielile ulterioare care vor urma.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti...
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic: "Dumnezeule! Am vrut să plâng"
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu...
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua...
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion