Life

Cele mai căutate destinații de vacanță din Europa în 2024. Prețurile sunt foarte accesibile

Care sunt cele mai căutate destinații de vacanță din Europa în 2024. Prețurile sunt destul de mici și poți vizita locuri de vis.
15.03.2024 | 15:30
Cele mai cautate destinatii de vacanta din Europa in 2024 Preturile sunt foarte accesibile
Cele mai căutate destinații de vacanță din Europa în 2024. Sursa foto: Pixabay, TripAdvisor/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată care sunt cele mai căutate destinații de vacanță din Europa în 2024. Prețurile pentru biletele de avion sunt destul de accesibile pentru mai multe locuri.

Acestea sunt cele mai căutate destinații de vacanță din Europa în 2024. Prețurile sunt mici

Luna martie este ideală pentru un city break în Europa datorită tarifelor mai mici la zboruri. Există câteva destinații recomandate în această perioadă, unde prețurile sunt mai mici decât de obicei.

ADVERTISEMENT

Emma Marinescu, blogger de travel, a prezentat câteva exemple de destinații în cadrul unei emisiuni. Aceasta a găsit, în perioada martie – aprilie, zboruri foarte ieftine, de până la 100 de euro, pentru destinații foarte căutate.

Este vorba despre Nisa, Franța, dar și Bari sau Sardinia, Italia. În afară de prețurile mai mici pentru zboruri, temperaturile din aceste zone sunt ideale, pentru că nu este nici prea cald, dar nici frig.

ADVERTISEMENT

Este de menționat, însă, că prețurile mici la zboruri sunt pentru cei care aleg să-și ia doar bagaj de mână. Pentru câteva zile, rucsacul este suficient.

“Am făcut o căutare să văd pe unde aș putea să fug, măcar un city break, și am descoperit că pentru perioada martie-aprilie zborurile ajung undeva până în 100 de euro. Totuși, menționez că fără bagaj de escală sau fără troler.

ADVERTISEMENT

E vorba de prețurile care includ doar rucsacul, dar eu cred că pentru un city break e suficient. Vorbim de prețuri până în 100 de euro, aici mă refer la Nisa, poate Bari și Sardinia.

Este o perioadă foarte bună de vizitat aceste locații pentru că este o temperatură perfectă. Nu neapărat de făcut baie, dar te poți plimba liniștit”, a spus Emma Marinescu la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Cei care ajung în orașul Bari, din Italia, se pot bucura de peisajele spectaculoase și pot gusta mâncarea delicioasă. Pentru această perioadă, prețurile sunt în jur de 50 – 60 de euro de persoană.

Alte două destinații pentru care prețurile sunt accesibile sunt Sicilia și Malta. Biletul de avion costă 120 – 140 de euro de persoană, doar cu rucsac. De altfel, nici cazările nu sunt foarte scumpe.

De exemplu, în Sicilia, cazările încep de la 130 de euro pentru o cameră de două persoane, în timp ce în Malta încep de la 70 – 80 de euro. Și prețurile pentru transport și mâncare sunt accesibile, după cum a mai spus Emma Marinescu.

Croația, o altă destinație căutată de turiști

Pe lista destinațiilor de vacanță intră și Croația, care este foarte căutată de turiștii români. Pentru un bilet de avion, cei care își doresc să viziteze această țară trebuie să plătească în jur de 140 de euro pentru zbor. Cazările pe noapte încep de la 150 de euro.

“Zborul nu este în capitală, dar este foarte ușor de accesat toată coasta dalmată și să ne plimbăm spre Dubrovnik, poate să facem și o oprire acolo că e de bifat”, a adăugat Emma Marinescu.

ADVERTISEMENT
Tags: