Life

Suma ireală pe care o plătește un tânăr pentru o garsonieră de numai 9 metri pătrați: ”Mă lovesc la cap de fiecare dată când mă trezesc”

Banii plătiți de un bărbat pentru o garsonieră de doar 9 metri pătrați. Ce pățește în fiecare dimineață. Unde se află locuința.
26.05.2023 | 17:51
Suma ireala pe care o plateste un tanar pentru o garsoniera de numai 9 metri patrati Ma lovesc la cap de fiecare data cand ma trezesc
Banii plătiți de un bărbat pentru o garsonieră de doar 9 metri pătrați. Ce pățește în fiecare dimineață. Unde se află locuința. Sursa foto: milano.corriere.it
ADVERTISEMENT

Suma ireală pe care o plătește un tânăr pentru o garsonieră de numai 9 metri pătrați. Acesta a povestit că se lovește la cap de fiecare dată când se trezește. Cât scoate din buzunar în fiecare lună și în ce regiune este amplasată.

Banii plătiți de un bărbat pentru o garsonieră de doar 9 metri pătrați. Ce pățește în fiecare dimineață. Unde se află locuința

Banii plătiți de un bărbat pentru o garsonieră de doar 9 metri pătrați i-au făcut pe internauți să-și dea cote. Alessandro Cerioni este un tânăr în vârstă de 24 de ani din Milano care achită 650 de euro pentru un spațiu foarte mic.

ADVERTISEMENT

În fiecare dimineață, când trebuie să se ridice din pat, se lovește la cap. Locul de dormit este amenajat foarte aproape de tavan, aici ajungându-se urcând pe o scară. Sub aceasta este o canapea, în fața sa fiind un birou.

Locuința care se află lângă Porta Venezia, în inima orașului, este mobilată modest. Din păcate, dușul e chiar deasupra toaletei, motiv pentru care studentul la inginerie fizică mărturisește că se spală când merge la sală.

ADVERTISEMENT

„A trebuit să caut o casă în douăzeci de zile, așa că am luat ce era acolo. (Patul) este atât de aproape de tavan, încât mă lovesc la cap de fiecare dată când mă trezesc. Și profit de antrenamentul meu în sală pentru a face duș.

Am găsit-o pe Instagram, acum este locul unde noi, studenții, putem face schimb de informații despre piața de închiriere din Milano, prin povești și prin viu grai”, a spus tânărul, notează repubblica.it.

ADVERTISEMENT

Alessandro Cerioni, chiriașul unui garsoniere cu preț exagerat

Alessandro Cerioni a încercat să justifice chiria uriașă pe care este nevoit să o achite pentru o garsonieră de doar 9 metri pătrați, aflată la mansarda unui bloc. Tânărul de 24 de ani spune că lipsa spațiilor pentru studenții de la Politehnică este o mare problemă.

Foarte mulți studenți au început să vină în Milano în ultima perioadă, însă capacitatea orașului de a-i găzdui pare să fie mică. Din fericire, tânărul se va muta în curând și se va putea bucura de un spațiu mai mare.

ADVERTISEMENT

Peste foarte puțin timp va locui într-o cameră single într-o casă din zona Piola. În altă ordine de idei, Alessandro Cerioni este foarte încântat că de acum înainte bursa de 1.400 de euro, de la doctorat, va fi investită în cu totul altceva.

ADVERTISEMENT
Tags: