Fotbal intern

Şumi nu uită de rivalii de la FCSB: “Dar ce s-a schimbat Denis ăsta?”

Marius Şumudică a fost one man show la meciul amical dintre Kayserispor şi Slovacko. Antrenorul român nu a uitat la finalul partidei de "prietenii" de la FCSB, dar nici de căderea care a făcut înconjurul internetului.
10.01.2018 | 20:34
Sumi nu uita de rivalii de la FCSB Dar ce sa schimbat Denis asta
ADVERTISEMENT

Kayserispor a câştigat cu 4-1 amicalul cu echipa cehă, Slovacko, meci care a consemnat şi debutul lui William De Amorim la echipa turcă. Fostul stelist s-a dezlănţuit şi a dat două pase decisive pentru colegii săi. (VEZI DETALII AICI). La final, Marius Şumudică l-a lăudat pe brazilian spunând că va creşte de la meci la meci.  

Meciul s-a jucat în complexul la care este cazată echipa Kayserispor. Terenul nu era înconjurat de tribune, însă suprafaţa de joc a fost în condiţii impecabile. Şumudică a fost ca un leu în cuşcă de la începutul meciului şi până la final. I-a criticat, iar secunda imediat următoare, i-a încurajat pe jucătorii săi care nu au făcut cel mai bun meci, în ciuda victoriei categorice. 

ADVERTISEMENT

“În România îi poţi numi başcani?” 

Antrenorul lui Kayserispor a continuat show-ul şi după meci. A început prin a-şi lăuda “copii”: “Silviu Lung, William De Amorim şi Rick Boldrin cresc, joacă bine, este un ambient foarte bun. Trebuie să câştigăm la consistenţă pentru că vor urma meciurile de foc”

Şumudică este răsfăţatul patronului de la Kayserispor, căruia i-a câştigat încrederea prin rezultatele bune din prima parte a stagiunii, Antrenorul lui Kayseri spune că nu poate exista nicio comparaţie între patronii din România şi cei din Turcia: “În România îi poţi numi başcani? Păi aici pun 20, 30 de milioane pe  masă. Nu am primit niciodată echipa în plic sau telefoane pe bancă. Nu există aşa ceva aici. Eşti respectat cât timp ai rezultate. Şi la transferuri respectă dorinţa antrenorilor”.

ADVERTISEMENT

“Dar ce s-a schimbat Denis ăsta în două săptămâni” 

Nici foştii rivali ai lui Şumudică din Liga 1 nu au scăpat. Antrenorul lui Kayserispor nu a ratat şansa de a ironiza Steaua: “Am şi prieteni pe la FCSB, dar au mai rămas puţini. Despre Denis Alibec nu aş vrea să comentez, dar am citit astăzi că e Denis cu tichie în cap şi vezi Doamne, cum a venit Denis, cum o să rupă norii. Dar ce s-a schimbat Denis ăsta în două săptămâni?” 

Antrenorul lui Kayserispor a vorbit şi despre faza de acum două zile care a făcut înconjurul internetului, avându-l în prim plan pe Şumi: “Se amuzau şi fanii din Kayseri, să rezişti două zile pe cal şi să cazi pe urmă în halul ăsta. Râdeau jucătorii cu gura până la urechi când am ajuns la hotel. Să vezi ce moment am avut şi eu, de parcă m-aş fi aşezat intenţionat. Am văzut că se uită camera pe mine şi m-am prefăcut că mă uit la meci. Am avut noroc că azi a fost gardul de sârmă. Mi-am pus şi scaun ca la frizer azi, să nu cad”

ADVERTISEMENT
VEZI VIDEO FAZA: 
 
La meciul dintre Kayserispor şi Slovacko a asistat şi secundul echipei naţionale, Ionel Gane. Cei doi s-au întreţinut câteva minute după meci. Gane i-a putut urmări la treabă pe Cristi Săpunaru, care a ieşit accidentat la genunchi după 45 de minute şi pe Silviu Lung Jr, care a apărat un penalty.