Sport

Șumudică îl înțeapă pe Reghecampf: „Nu mă așteptam la asta de la el!”

Marius Șumudică îl înțeapă pe Laurențiu Reghecampf. Fostul antrenor al lui Al-Raed nu ar fi acceptat condițiile impuse de Mihai Rotaru.
27.07.2023 | 11:40
Sumudica il inteapa pe Reghecampf Nu ma asteptam la asta de la el
Marius Șumudică îl înțeapă pe Laurențiu Reghecampf. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova, după demiterea lui Eugen Neagoe, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Fostul tehnician al lui Neftchi Baku a acceptat să vină pe banca oltenilor fără propriul staff, după condiția pusă de Mihai Rotaru. Marius Șumudică nu este de acord cu decizia lui „Reghe”.

Șumudică îl înțeapă pe Reghecampf: „Nu mă așteptam la asta”

Pentru a semna cu Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a avut de luat o decizie complicată. Una dintre condițiile patronului Mihai Rotaru a fost ca fostul antrenor al FCSB-ului să renunțe la staff-ul propriu și să colaboreze cu oamenii de la club.

ADVERTISEMENT

„Reghe” a acceptat să renunțe la Viorel Dinu și la Florin Tene și va pregăti echipa oltenilor alături de Dragoș Bon și Daniel Tudor. Marius Șumudică nu a fost sub nicio formă de acord cu decizia luată de Laurențiu Reghecampf. „Șumi” ar fi luat cu totul o altă hotărâre, dacă ar fi fost contactat de Mihai Rotaru.

„Dacă să spunem prin absurd, că mă suna Universitatea Craiova, ceea ce nu s-a întâmplat. Dacă îmi spunea Mihai Rotaru să vin fără vreunul din staff, îi spuneam pas ca la poker. Nu există să-ți lași staff-ul.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă așteptam la asta de la Reghecampf. Staff-ul îți dă identitatea. Eu am doi secunzi care au Licența Pro. Eu când stau acasă, ei știu ce au de făcut”, a declarat Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

Marius Șumudică: „La mine e clară situația”

Marius Șumudică a precizat că întreg staff-ul cu care colaborează rămâne liber în momentul în care antrenorul român nu mai este angajat la vreo echipă. Ulterior, fostul antrenor al lui Al-Raed a dat detalii despre staff-ul său.

ADVERTISEMENT

„La mine e clară situația. Când nu am echipă, toată lumea rămâne acasă. Eu când sunt demis, pleacă și staff-ul automat. În al doilea rând, eu discut mai întâi salariile lor.

Au fost momente când au câștigat bine. Eu am niște băieți deosebiți. Eu m-am lăsat ultimul. În Turcia și țările arabe se dă un buget. Poți să aduci 10-15 oameni, dacă vrei să iei doar unul ți-e foame și vrei să bagi cașcavalul, aduci unul.

ADVERTISEMENT

Eu am șase oameni printre care un turc. În continuare ei sunt fără angajament. În momentul în care va spune unul (n.r. că are o altă ofertă), cu mine nu va mai lucra”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT