Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Sunt foarte aproape să vină turcii”. Ultimele informații despre preluarea Petrolului. Când e dead-line-ul

Vivi Răchită a oferit ultimele vești despre investitorii turci care sunt dispuși să se alăture proiectului de la Petrolul Ploiești și când ar urma să închidă negocierile.
24.01.2024 | 07:53
Sunt foarte aproape sa vina turcii Ultimele informatii despre preluarea Petrolului Cand e deadlineul
„Sunt foarte aproape să vină turcii” Ultimele informații despre preluarea Petrolului. Când e dead-line-ul. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești este aprope să dea lovitura și să aibă în spate o putere financiară enormă care are pretenții la titlul din SuperLiga și Europa, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Vivi Răchită a oferit ultimele detalii dintre cele două părți și anunță că turcii au planuri mari.

Ultimele informații despre preluarea Petrolului: „Sunt foarte aproape să vină turcii”

Marian Copilu nu a plecat imediat cu „lupii galbeni” din stagiul de pregătire din Antalya și a rămas în Turcia să închidă afacerea cu Centinsaya și Guven. Cele două părți urmează să ajungă la o înțelegere curând pentru a avea timp și de câteva transferuri serioase.

ADVERTISEMENT

Cei doi oameni de afaceri turci chiar au asistat la partida amicală Petrolul – Cernomoreț din Antalya. Vivi Răchită anunță că investitorii din Turcia se gândesc și să schimbe forma de organizare a clubului, iar negocierile sunt aproape de a fi finalizate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri doar pe FANATIK.RO.

„Se negociază, se negociază. Ce știu din oraș este că sunt foarte aprope să vină, deadline-ul este peste 10 zile. Deci în următoarele 10 zile se va știi dacă acești turci foarte puternici vor veni la echipa. Pentru Petrolul ar fi o mană cerească pentru că sunt afaceriști cu o putere financiară mare.

ADVERTISEMENT

Din informațiile mele s-a vorbit și despre un SA, ASC Petrolul este un ONG la momentul actual. Turcii să aibe pachetul majoritar, pentru prima oară după mulți ani se vorbește și despre o sumă pusă la dispoziția clubului pentru transferuri, se negociază deja cu două vârfuri de atac, ambii străini”, a spus Vivi Răchită.

Turcii investesc și în transferuri la Petrolul! Câți bani pun pe masă pentru această iarnă

Petrolul Ploiești își dorește să prindă un loc în play-off la sfârșitul sezonului regulat din SuperLiga, însă „lupii galbeni” au nevoie și de întăriri serioase. Clubul suferă în atac și are nevoie de un vârf care să îi ajute în față.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că bulgarul Alexandăr Kolev este în vizorul oficialilor de la Petrolul Ploiești. Florin Pîrvu îi mai are la dispoziție pe Mihai Roman și Alex Musi după despărțirea de Bilel Omrani din această iarnă.

Vivi Răchită a anunțat că ploieștenii au în vizor un atacant bulgar și altul din Ligue 2 din Franța pentru a se întări în atac. Bugetul de transferuri trasat de investitorii turci pentru această iarnă ar fi de 1 milion de euro, spune Vivi Răchită șa FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„1 milion de euro pentru transferuri imediate, suntem optimiști. Știu că unul este bulgar și unul este din Liga 2 din Franța”, a declarat Vivi Răchită.

VIN TURCII LA PLOIESTI?! | ULTIMELE DETALII despre NEGOCIERILE de la Petrolul

ADVERTISEMENT