Life

Supărarea lui Aurel Pădureanu la doi ani de la moartea Corneliei Catanga: „Nimeni nu mai răspunde la telefon”

Ce supărare are Aurel Pădureanu la doi ani de la moartea soției sale, Cornelia Catanga. Destăinuirile dureroase ale artistului.
19.11.2023 | 19:52
Supararea lui Aurel Padureanu la doi ani de la moartea Corneliei Catanga Nimeni nu mai raspunde la telefon
Cornelia Catanga a murit în 2021 de coronavirus. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu se simte tot mai trist după moartea Corneliei Catanga. Artistul poartă pe umeri dorul imens pentru soția lui, dar și ignoranța celor în care credea că-și poate pune baza. Ce dorință puternică a dezvăluit că are, însă nu-și permite financiar?

Aurel Pădurean, dezvăluiri despre tristețea care îl macină la doi ani de la moartea Corneliei Catanga

Solistul în vârstă de 73 de ani și-a deschis sufletul într-un interviu și a mărturisit că și-ar dori să facă un spectacol în memoria regretatei cântărețe de muzică lăutărească, la Teatrul Național. Se luptă să-și ducă planul la capăt, dar îi este foarte greu să găsească un sponsor.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu consideră că Ministerul Culturii ar trebui să se implice în organizarea evenimentului, având în vedere că soția sa a fost o artistă de mare anvergură. Încearcă să-i mai apeleze pe cei care au o situație financiară mai bună, dar niciunul nu îi mai răspunde.

Aurel Pădureanu este dezamăgit de ignoranța celor din jur. ”Există multă răutate”, precizează el. Pentru a se mai descărca de poverile interioare, dar mai ales de dorul față de Cornelia Catanga, interpretul merge în fiecare zi la biserică și se roagă. Își aduce aminte cu greu modul cum a fost înmormântată artista, din cauza regulilor anti-Covid.

ADVERTISEMENT

”După doi ani și jumătate de când a dispărut Cornelia, mă rog la bunul Dumnezeu în fiecare zi la Biserică. Dumnezeu mi-a mai dat o zi, să fiu alături de familia mea, de copilul meu, dar lipsa Corneliei mă doare extrem de mult, pentru că știe toată lumea în ce fel a fost înmormântată.

Dorința mea supremă și lupt în permanență să pot să fac un spectacol în memoria ei la Teatrul Național. Pentru asta lupt în fiecare zi. Lupt să găsesc un sponsor, dar treaba asta ar fi trebuit să fie făcută de Ministerul Culturii, pentru că a fost o mare artistă, a fost înmormântată în felul acela groaznic în timpul pandemiei…

ADVERTISEMENT

Nimeni nu mai răspunde la telefon. Toți potenții financiar nu mai răspund la telefon. Sunt la Biserică, nu vreau să vorbesc rău, dar există multă răutate. Într-o secundă, într-un minut se poate schimba viața oamenilor”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech Știri.

Aurel Pădureanu locuiește cu fiul și nora la un loc

Odată cu moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu și fiul său au rămas singuri și se sprijină foarte mult. Alexandru, care între timp și-a găsit o parteneră de viață, și-a luat tatăl cu el, iar acum Aurel Pădureanu locuiește sub același acoperiș cu fiul și nora.

ADVERTISEMENT

Tot pentru sursa menționată anterior, Aurel Pădureanu a dezvăluit că Alexandru ar putea pleca în curând peste hotare, pentru a cânta muzică de jale, deoarece în țară nu crede că ar fi la fel de apreciat. Aurel Pădureanu se întristează și mai mult la gândul că va rămâne singur și nu exclude să-și urmeze fiul în străinătate.

Cornelia Catanga a murit în 2021, la vârsta de 63 de ani, infectată fiind cu Covid-19. Renumita artistă avea și alte afecțiuni care i-au complicat starea de sănătate și a intrat în stop cardio-respirator. Astăzi este înmormântată în Cimitirul Ghencea din Capitală.

ADVERTISEMENT