Sport

Neymar, accidentare horror la gleznă după o intrare dură în PSG – Lille. Brazilianul, în pericol să rateze returul cu Bayern din Liga Campionilor

Neymar a suferit o accidentare groaznică în startul reprizei secunde a meciului PSG - Lille și a părăsit terenul pe targă și cu lacrimi în ochi.
20.02.2023 | 09:24
Neymar accidentare horror la glezna dupa o intrare dura in PSG  Lille Brazilianul in pericol sa rateze returul cu Bayern din Liga Campionilor
Neymar a suferit o accidentare groaznică în startul reprizei secunde a meciului PSG - Lille și a părăsit terenul pe targă și cu lacrimi în ochi. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
20-02-2023
07:32

Neymar poate rata returul cu Bayern după accidentarea suferită în meciul PSG - Lille

Deși inițial se vorbea că Neymar a suferit o fractură de gleznă în partida de duminică împotriva lui Lille, oficialii lui PSG au venit cu lămuriri privind starea de sănătate a brazilianului. Conform informațiilor de ultimă oră ale clubului parizian, Neymar a suferit leziuni ale ligamentelor, care îl vor ține departe de gazon câteva săptămâni.

În aceste condiții, prezența sa pe teren în returul cu Bayern din Liga Campionilor stă sub semnul întrebării. Meciul se va disputa la Munchen pe 8 martie, iar bavarezii au de partea lor victoria obținută în tur, la Paris, cu 1-0.

19-02-2023
16:54

Mbappe, mesaj de suflet pentru Neymar

Neymar s-a accidentat grav la meciul PSG – Lille 4-3, iar Kylian Mbappe speră că brazilianul nu va lipsi prea mult timp de pe teren.

”Nu l-am atacat și nu am arătat niciodată cu degetul către Neymar când am menționat că trebuie să mâncăm și să dormim bine. Sper că accidentarea lui Neymar nu este gravă, sper să se întoarcă curând. Avem nevoie de el alături de noi”, a declarat Mbappe.

Brazilianul se află în conflict cu conducerea clubului parizian, iar președintele Nasser Al-Khelaifi este gata să se despartă de el la finalul sezonului.

Accidentare urâtă pentru Neymar în PSG – Lille

Partida PSG – Lille, din etapa a 24-a din Ligue 1, a fost una cu ghinion pentru Neymar, care a suferit o accidentare gravă. Glezna dreaptă a brazilianului a cedat după un contact dur la mijlocul terenului cu Benjamin Andre.

ADVERTISEMENT

Totul se întâmpla în minutul 49, la scurt timp după începerea reprizei secunde. Atacantul parizienilor a rămas întins pe gazon după contactul cu adversarul său și a cerut imediat intervenția staff-ului medical.

În ciuda faptului că este recunoscut ca fiind un jucător care simulează destul de mult, toată lumea a înțeles că de această dată Neymar nu se preface și accidentarea este una urâtă. După ce a primit îngrijiri, brazilianul s-a ridicat și a încercat să facă câteva mișcări, dar a renunțat din cauza durerilor.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui PSG s-a urcat pe targa adusă imediat pe gazon și a fost scos de pe teren cu lacrimi în ochi. Deși nu mai este de mult printre favoriții fanilor, toți spectatorii prezenți pe Parc des Princes l-au aplaudat la ieșire.

Neymar ar putea rata returul cu Bayern

Vestea este una teribilă atât pentru Neymar, cât și pentru PSG, aflată într-o situație destul de delicată. Brazilianul va fi supus în zilele următoare unor controale medicale mult mai amănunțite pentru a se stabili cu exactitate gravitatea accidentării.

ADVERTISEMENT

Este posibil ca brazilianul să lipsească de pe teren o perioadă îndelungată, astfel că antrenorul Christophe Galtier ar putea să nu-l aibă la dispoziție pentru returul cu Bayern Munchen din Champions League, care va avea loc pe 8 martie.

Imediat după înfrângerea suferită în manșa tur, când toată lumea își lingea rănile, Neymar a participat la European Poker Tour, unde intrarea și înscrierea în competiție costă peste 11.000 de euro, gest care i-a deranjat teribil pe șeici.

ADVERTISEMENT

Qatarezii nu au mai suportat ieșirile atacantului și au decis să-l pună pe lista de transferuri. Dacă Chelsea sau alt club dorește să îl achiziționeze pe Neymar, trebuie să plătească 60 de milioane de euro, iar conducerea londonezilor a negociat deja cu Al-Khelaifi, care și-a dat acordul pentru transfer.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,87 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la meciul Marseille – PSG

ADVERTISEMENT
Tags: