ADVERTISEMENT
Life

SuperStar România, noul show pregătit de Pro TV. Au început deja înscrierile

Autor: Alexa Serdan | 09.02.2021 | 09:39
SuperStar România, noul show pregătit de Pro TV. Au început deja înscrierile
SuperStar România, noul show pregătit de Pro TV. Au început deja înscrierile. Sursa foto: protv.ro

„SuperStar România” este noul show pregătit de postul de televiziune Pro TV. Producătorii au cumpărat deja licența formatului internațional și au dat starul înscrierilor pentru primul sezon care se va difuza în toamnă. 

ADVERTISEMENT

Emisiunea se va baza pe formatul internațional Idol, care a fost lansat pentru prima oară în Marea Britanie în anul 2011. Show-ul s-a răspândit ulterior în peste 55 de țări din întreaga lume, iar acum ajunge și pe meleagurile românești.

Înscrierile pentru primul sezon al show-ului SuperStar România au început deja în mediul online, acolo unde sunt prezentate condițiile de participare, dar și cum se va desfășura emisiunea care va fi introdusă în grilă din toamna aceasta.

ADVERTISEMENT

SuperStar România, noua emisiune de la Pro TV. În ce constă show-ul

Toate persoanele care iubesc muzica sunt invitate să se înscrie în emisiunea SuperStar România, care a cucerit până acum milioane de telespectatori în întreaga lume. Printre țările care au preluat formatul se numără Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen sunt doar câteva dintre vedetele care au luat parte la acest format de-a lungul anilor, dovadă că show-ul este unul cât se poate de implicat și serios.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginademedia.ro, The Idols a ajuns în urmă cu câțiva ani și la Antena 1. Se întâmpla în iunie 2011 când Intact Media a cumpărat licența, însă nu a mai apucat să scoată pe piață show-ul de televiziune.

„Formatul care va fi transmis de Antena 1 în primăvara lui 2012 aducea postului de televiziune Fox, aparținând grupului News Corp câte 7,11 milioane de dolari la fiecare jumătate de oră”, anunța Antena 1 în urmă cu circa 10 ani.

ADVERTISEMENT

Participanții nu trebuie să aibă experiență pe scenă, ci doar multă încredere în numărul lor. Se pot înscrie în noul show de la Pro TV persoanele care au vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani.

De asemenea, cei interesați de acest format pot încărca un videoclip direct pe talent.protv.ro, pentru a fi mai aproape de a participa la SuperStar România.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!