Life

Superstiția pe care o respectă Cătălin Botezatu de Revelion. Ce face faimosul designer, la miezul nopții, în fiecare an

Cătălin Botezatu va petrece Revelionul într-o locație în care mulți români visează să ajungă, dar nu renunță la superstiții.
30.12.2023 | 20:32
Superstitia pe care o respecta Catalin Botezatu de Revelion Ce face faimosul designer la miezul noptii in fiecare an
Ce superstiții de Revelion respectă Cătălin Botezatu. Susra foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu va intra în noul an într-o locație de vis, departe de țară. Totuși, indiferente de destinațiile exclusiviste în care merge, celebrul designer duce cu el superstițiile pe care le respectă cu sfințenie de fiecare dată.

Unde petrece Cătălin Botezatu Revelionul

După un an cu multe reușite, dar și cu câteva probleme de sănătate, Cătălin Botezatu se pregătește să treacă în 2024 tot departe de casă. Celebrul designer este mai tot timpul pe drumuri, călătorind în tot felul de destinații exclusiviste.

ADVERTISEMENT

Așa se face că, dacă în ultima perioada a fost la New York, noaptea dintre ani îl va prinde la Miami. Vedeta va sărbători Revelionul așa cum știe mai bine, în stil mare și într-o locație de fițe.

Se cunoaște deja faptul că nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile sale și are grijă să se și răsfețe după munca pe care o depune în fiecare zi, căci rareori Cătălin Botezatu lasă pe un plan secundar cariera.

ADVERTISEMENT

„Am fost și la New York, iar de două zile am ajuns la Miami. Aici o să fac un Revelion super spectaculos, în cea mai fițoasă locație”, a dezvăluit Cătălin Botezatu de curând pentru Playtech.ro.

Superstițiile de la care nu se abate niciodată

Totuși, deși este departe de casă de Revelion, Cătălin Botezatu nu renunță la tradițiile românești. Astfel că, deși mulți s-ar aștepta la asta, creatorul de modă este un om superstițios.

ADVERTISEMENT

Prin urmare marchează noul început cu lenjerie roșie și are grijă să aibă bani în toate buzunarele. În plus, își scrie dorințele pe un bilețel la miezul nopții, dar mănâncă și cele 12 boabe de struguri.

„De Revelion, port mereu chiloți roșii, pun bani în ciorapi, ca să calc pe bani tot anul, mănânc 12 boabe de struguri, îmi pun câte o dorință pentru fiecare lună a anului. Eu îmi bag bani și în toate buzunarele, ca la miezul nopții să țipi și să pui mâna pe bani, să ai tot anul.

ADVERTISEMENT

La miezul nopții, eu scriu un bilețel cu tot ce vreau să se împlinească pentru anul viitor. Îl păstrez în husa telefonului sau în portofel și, treptat, bifez tot ce s-a întâmplat bun. Poate că rămâne o dorință neîmplinită, dar și din aceea uneori se mai întâmplă ceva”, a adăugat Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT