Sport

Suporterii alb-albaștrilor au răbufnit după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0: „Pretenții de lei și sunt învinși de Rață”

Suporterii alb-albaștrilor au răbufnit la finalul partidei FC Voluntari - Universitatea Craiova, scor 1-0, fiind nemulțumiți de evoluția elevilor lui Eugen Neagoe.
26.02.2023 | 21:44
Suporterii albalbastrilor au rabufnit dupa FC Voluntari  Universitatea Craiova 10 Pretentii de lei si sunt invinsi de Rata
Suporterii alb-albaștrilor au răbufnit după FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-0. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a cedat împotriva celor de la FC Voluntari pe stadionul „Anghel Iordănescu” cu 1-0, iar înfrângerea i-a nemulțumit pe suporterii formației din Bănie. Oltenii au ieșit la atac după evoluțiile neconvingătoare ale jucătorilor trimiși în teren de Eugen Neagoe.

Suporterii alb-albaștrilor, după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0: „Final de meci și sfârșitul ultimelor speranțe”

Deși au plecat din Bănie cu gândul la cele trei puncte împotriva celor de la FC Voluntari, oltenii se întorc înfrânți la Craiova. Vadim Rață a scris unicul gol al partidei de pe stadionul „Anghel Iordănescu”, iar jucătorii alb-albaștrilor se concentrează pe confruntarea viitoare cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

La finalul înfrângerii cu FC Voluntari, suporterii i-au făcut praf pe jucătorii Universității Craiova pentru evoluția sub așteptările lor contra trupei lui Liviu Ciobotariu. Fanii juveților i-au ironizat pe olteni după partida cu FC Voluntari, care a obținut prima victorie din 2023.

„Meci slab, rezultat normal. Așa cum spunea un prieten de iubire alb-albastră, unii au pretenții de lei și sunt învinși de Rață. Va fi o seară plină de supărări, de lacrimi, de nervi. Mai are rost să boscorodim? Punctele sunt pierdute, senzația este de neputință.

ADVERTISEMENT

Respect Peluzei Nord pentru că a cântat 90 de minute, galeria a fost la înâlțime. Din păcate, doar galeria. În concluzie, Premiu Nobel pentru medicină merge la Universitatea Craiova, prea suntem mama răniților”, a spus un suporter al Universității Craiova.

Cele patru puncte obținute din derby-urile cu CFR Cluj și FCSB le-au redat speranța juveților la titlul de campioană, însă entuziasmul fanilor a dispărut după înfrângere. Aceștia nu găsesc o explicație pentru care Universitatea Craiova nu reușește să câștige campionatul.

ADVERTISEMENT

„Final de meci și sfârșitul ultimelor speranțe. Craiova este cel mai fierbinte loc fotbalistic din România, niciodată nu o să pot înțelege cum de există milionari care vor să ia titlul cu Universitatea și nu reușesc. Mi se pare atât de simplu”, a scris un fan.

Reacțiile fanilor Universității Craiova după înfrângerea cu FC Voluntari: „Smurd Craiova, îi resuscităm pe toți”

Până la confruntarea cu Universitatea Craiova, trupa lui Liviu Ciobotariu era în criză de rezultate și fără puncte obținute în cele cinci partide din 2023. Un fan al alb-albaștrilor i-a ironizat pe olteni spunând că formația din Bănie este „Smurd Craiova”.

ADVERTISEMENT

„Smurd Craiova, îi resuscităm pe toți, nu e prima dată când luam bătaie de la echipe care au avut înfrângeri consecutive multe etape. / „Cu tot respectul pe care îl pot avea, dar îmi doresc să nu fi prins play-off-ul în acest an. Trebuie un duș foarte rece pentru acești indivizi, care primesc niște salarii foarte mari și nu fac nimic.

Este jalnic, ilfovenii nu au mai câștigat de șapte etape, șapte! Cinci înfrângeri consecutive, jalnic! Mai bine se lasă de fotbal unii, poți să-l aduci și pe Guardiola sau Ancelotti, pe oricine. Nu pot să-i dea pe toți afară, nu e panică”, au spus fanii.

Susținătorii alb-albaștrilor le-au transmis jucătorilor că înfrângerea cu FC Voluntari face uitate rezultatele pozitive cu FCSB și CFR Cluj. Universitatea Craiova are șansa să se revanșeze în fața propriilor suporteri cu FC Argeș, miercuri, de la ora 18:00.

„Păcat de rezultatele cu CFR Cluj și FCSB, cu acest joc au șters cu buretele ce au făcut în precedentele două jocuri. Nu cred că antrenorul este de vină, dar de ce au ieșit la joc doar după ce au primit gol, de ce nu au ieșit la joc din primul minut.

Ce putea fi mai rău decât o înfrângere cu o echipă care avea cinci înfrângeri consecutive, dar măcar să vedem ambiție, dăruire și dorință de victorie din primul minut. Un joc jalnic în prima repriză și rămânem cu regretul că ne amăgim în fiecare an, cu ideea că această echipă poate lupta pentru titlu”, au scris oltenii.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,45 este cota pentru „1x și sub 3,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – FC Argeș

ADVERTISEMENT
Tags: