Sport

Suporterii CSA Steaua continuă revolta împotriva conducerii: „Marinescu, Bichir, Barbu, Dîncu, demisia!”

Suporterii Clubului Sportiv al Armatei Steaua continuă revolta împotriva conducerii și au afișat mai multe mesaje dure la primul meci al sezonului din Liga 2.
09.08.2022 | 22:05
Suporterii CSA Steaua continua revolta impotriva conducerii Marinescu Bichir Barbu Dincu demisia
Suporterii CSA Steaua continuă revolta împotriva conducerii. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ultrașii de la Peluza Sud s-au mutat sub tribuna oficială, pentru a se face mai bine auziți prin scandările și bannerele împotriva conducerii echipei.

Suporterii CSA Steaua continuă revolta împotriva conducerii

Suporterii CSA Steaua continuă revolta împotriva conducerii, iar aceștia au protestat și în timpul meciului cu Metaloglobus, scor 1-1, prima partidă a „militarilor” în noul sezon de Liga 2.

ADVERTISEMENT

„Bichir, Barbu, Dîncu, demisia!”, „8 ani, 7 miniștri, 6 comandanți, pe Steaua când o promovați?” și „ART. 394 LIT.C COD PENAL TOȚI VINOVAȚI! PLECAȚI!”, au fost trei dintre mesajele suporterilor steliști.

Suporterii CSA Steaua au avut și un protest în fața Ministerului Apărării Naționale înainte cu puțin timp de începutul sezonului în Liga 2, fiind nemulțumiți că echipa nu are drept de promovare, în ciuda promisiunilor făcute.

ADVERTISEMENT

„E o rușine ce se întâmplă acum la Steaua!”

Helmuth Duckadam a avut o reacție dură la adresa situației de la CSA Steaua, fiind convins că proiectul a fost făcut ca reacție împotriva lui Gigi Becali, însă care nu are nicio finalitate.

E o rușine ce se întâmplă la Steaua acum. Se confirmă că a fost o reacție făcută împotriva lui Gigi Becali. Ați mai auzit ceva de domnul Talpan în ultima vreme? Eu nu. Probabil i s-a promis lui că va ajunge comandant”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sunt de acord cu ce a spus Gabi Balint, nu cred că vor rămâne fanii alături de echipă. Eu nu mă regăsesc în echipa asta, e o echipă înființată recent, am mai spus asta”, a spus Helmuth Duckadam.

„Sunt la fel de decepționat ca Pițurcă și toți suporterii Stelei. Am așteptat și eu un răspuns, din păcate, vorbesc eu mai mult decât ei, deși eu sunt mai puțin informat.

ADVERTISEMENT

Vreau nu vreau, lovesc în niște suporteri steliști. Întotdeauna eu am vorbit cel mai mult despre Steaua. Eu cred că s-a dorit renașterea CSA Steaua, nu cred că a fost o problemă cu Gigi”, a spus și Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT