Sport

Gabi Balint și Helmuth Duckadam, despre situația de la CSA Steaua: „Sunt decepționat ca toți suporterii!” / „E o rușine ce se întâmplă acolo!”

Gabi Balint și Helmuth Duckadam au vorbit despre situația de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, mai exact despre faptul că echipa nu are nici în acest an drept de promovare.
09.08.2022 | 20:25
Gabi Balint si Helmuth Duckadam despre situatia de la CSA Steaua Sunt deceptionat ca toti suporterii  E o rusine ce se intampla acolo
Gabi Balint și Helmuth Duckadam, despre situația de la CSA Steaua. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Gabi Balint este supărat că nimeni din club nu a ieșit în față să explice fanilor situația, dar crede că suporterii vor rămâne alături de echipă indiferent de ce se va întâmpla.

Gabi Balint și Helmuth Duckadam, despre situația de la CSA Steaua

Gabi Balint este decepționat de situația de la CSA Steaua, care va juca încă un sezon în Liga 2 fără să aibă drept de promovare: „Sunt la fel de decepționat ca Pițurcă și toți suporterii Stelei. Am așteptat și eu un răspuns, din păcate, vorbesc eu mai mult decât ei, deși eu sunt mai puțin informat.

ADVERTISEMENT

Vreau nu vreau, lovesc în niște suporteri steliști. Întotdeauna eu am vorbit cel mai mult despre Steaua. Eu cred că s-a dorit renașterea CSA Steaua, nu cred că a fost o problemă cu Gigi”.

„Acolo sunt niște procese în derulare și asta crează probleme la club. Știu că ministrul și-a dorit și își dorește mult, dar nu a venit de mult timp cât să ia o decizie.

ADVERTISEMENT

Fanii vor contesta lucrul acesta, dar sunt sigur că vor rămâne lângă echipă. Nu e normal ca jucătorii să simtă că joacă meciuri amicale, nu sunt de acord cu multe lucruri care s-au întâmplat”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„E o rușine ce se întâmplă acum la Steaua!”

Helmuth Duckadam a continuat și a vorbit în termeni duri despre proiectul CSA Steaua, fiind convins că echipa a fost făcută ca reacție împotriva lui Gigi Becali:

ADVERTISEMENT

„E o rușine ce se întâmplă la Steaua acum. Se confirmă că a fost o reacție făcută împotriva lui Gigi Becali. Ați mai auzit ceva de domnul Talpan în ultima vreme? Eu nu. Probabil i s-a promis lui că va ajunge comandant”.

„Eu nu sunt de acord cu ce a spus Gabi Balint, nu cred că vor rămâne fanii alături de echipă. Eu nu mă regăsesc în echipa asta, e o echipă înființată recent, am mai spus asta”, a mai spus „Eroul de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT