Sport

Suporterii CSA Steaua i-au atacat pe rapidiști, după meciul cu FCSB! Anunțul făcut de ultrașii echipei Armatei. Video

Suporterii CSA Steaua au „capturat” steagul uneia dintre facțiunile de ultrași de la Rapid, după ce formația giuleșteană a fost învinsă de FCSB, 1-3, în campionat.
16.12.2021 | 15:28
Suporterii CSA Steaua iau atacat pe rapidisti dupa meciul cu FCSB Anuntul facut de ultrasii echipei Armatei Video
Suporterii CSA Steaua au „capturat” steagul uneia dintre facțiunile de ultrași de la Rapid
ADVERTISEMENT

Rapid a suferit o înfrângere grea în fața rivalei FCSB, scor 1-3. Unicul gol al giuleștenilor a fost marcat de Cristian Săpunaru, în timp reușitele gazdelor au fost semnate de Florin Tănase (două goluri) și Ianis Stoica.

Suporterii CSA Steaua i-au atacat pe rapidiști, după meciul cu FCSB

„Glas”, una dintre facțiunile de suporteri de la CSA Steaua, a anunțat, pe Facebook, într-un mod amuzant, faptul că au „capturat” steagul celor de la „Chicos Del Infierno”, o facțiune de ultrași de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Vestea vine la nici o zi după înfrângerea suferită de Rapid în fața rivalilor de la FCSB.

În cultura ultras, „capturarea” steagului reprezintă modalitatea prin care o facțiune de suporteri își arată supremația în fața unei facțiuni de la altă echipă. Iar facțiunea, care își pierde steagul, trebuie să se desființeze.

Galeria Rapidului a primit o lovitură și din partea suporterilor FCSB-ului

Cu câteva ore înainte de începerea partidei FCSB – Rapid, suporterii gazdelor au pus mâna pe un bilet, pe care erau scrise mesajele de pe bannerele pregătite de rapidiști pentru derby-ul cu roș-albaștrii. Biletul respectiv a ajuns imediat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, consideră umilitor, pentru suporterii rapidiști, faptul că ultrașii de la FCSB au aflat, înainte de meci, ce se află scris pe bannerele acestora. Și susține că suporterii din Peluza Nord au un merit pentru victoria obținută de FCSB.

„Am arătat cine suntem noi, Peluza Nord. Consider că și noi avem un merit în victoria cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Am fost toți la înălțime, dar ceea ce m-a făcut efectiv fericit a fost că le-am dat o mare rușine celor din galeria rapidistă prin faptul că am știut toate mesajele lor.

Mă și mir că nu și-au dat seama, după afișarea primelor bannere, și că le-au prezentat pe toate. La fiecare mesaj de-al lor am avut replică, iar asta, pentru o galerie, este rușinos. Este lovitură grea de tot, similară, poate, capturării steagului”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

În prezent, Rapid se află pe locul 6 din Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, formația giuleșteană o va întâlni, acasă, pe FC Botoșani. Meciul este programat sâmbătă, la ora 20:30.

ADVERTISEMENT