Sport

Suporterii din Hong Kong, despăgubiți după ce au plătit sume uriașe să îl vadă pe Messi

Lionel Messi a invocat o accidentare la meciul amical de Hong Kong. Dezamăgire mare pentru fanii care au dat bani grei să îl vadă. Suporterii vor primi despăgubiri
20.03.2024 | 01:17
Suporterii din Hong Kong despagubiti dupa ce au platit sume uriase sa il vada pe Messi
40.000 de fani au venit la Hong Kong să îl vadă pe Messi, însă argentinianul nu a jucat niciun minut. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi s-a accidentat și a ratat meciurile echipei naționale a Argentinei. Atacantul lui Inter Miami a ratat și meciul împotriva lui Hong Kong All-Stars. Fanii din Hong Kong au fost special pentru Messi, însă nu au avut șansa să îl vadă pe teren.

Lionel Messi a produs o dezamăgire uriașă la Hong Kong. Fanii au plătit sume uriașă însă starul lui Inter Miami nu a jucat

Partida disputată pe 4 februarie a fost un prilej aproape unic pentru fanii din Asia să îl vadă pe Lionel Messi pe fiu. Argentinianul în vârstă de 35 de ani a invocat însă o accidentare și nu a intrat pe teren niciun minut, deși era anunțat titular.

ADVERTISEMENT

Acest moment a stârnit furia fanilor care nu au putut să își vadă idolul. Astfel, organizatorii au luat decizia să restituie 50% din banii plătiți pe biletele la meci.

Suporterii au recurs la acțiuni în instanță și s-au considerat păcăliți. Aceștia își vor primi banii numai dacă vor renunța la procese, conform Agerpress.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi le-a scos din buzunar fanilor aproape 600 de euro

Suporterii au plătit aproximativ 570 de euro pentru a-l vedea pe Lionel Messi, o sumă uriașă pentru un meci amical între două echipe fără renume și blazon.

Fanii din Asia au fost deranjați de faptul că Lionel Messi nimic măcar nu a vrut să își ceară public scuze pentru absența sa și au văzut acest lucru ca pe o ofensă.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a explicat ulterior că absența nu a avut nicio legătură cu „motive politice” și a caracterizat relațiile cu statul China drept „foarte bune şi foarte strânse”.

Cum a motivat campionul mondial absența de la meciul amical: „A fost un mare ghinion”

Lionel Messi a vorbit pentru presa chineză: „A fost un mare ghinion că nu am putut juca în Hong Kong. Din păcate, asta se mai întâmplă în fotbal, în orice meci ți se poate întâmpla să nu joci.

ADVERTISEMENT

Mereu vreau să particip, vreau să joc în special în meciurile în care avem o deplasare atât de lungă, iar oamenii vor să ne vadă. Sper că mă pot întoarce pentru un meci în Hong Kong”.

Messi a explicat de în amicalul cu Al-Nassr a jucat aproximativ 10 minute: „Am jucat minutele acelea ca să văd cum mă simt. După, am făcut un RMN și s-a dovedit că am o umflătură”.

ADVERTISEMENT
Tags: