Sport

Suporterii Petrolului, spectacol în oraș înaintea derby-ului cu Rapid: „Injecție cu moral”

Suporterii Petrolului au făcut spectacol în centrul Ploieștiului cu o zi înainte de derby-ul cu Rapid. Ultrașii și-au încurajat favoriții.
14.12.2023 | 23:24
Suporterii Petrolului spectacol in oras inaintea derbyului cu Rapid Injectie cu moral
Suporterii Petrolului au făcut spectacol în centrul Ploieștiului înainte de derby-ul cu Rapid. Foto: Facebook Petrolul Ploiești.
ADVERTISEMENT

Suporterii celor de la Petrolul Ploiești au dat drumul la spectacol cu o zi înaintea derby-ului cu Rapid. „Primvs derby” are loc vineri, 15 decembrie, ora 20:00, în etapa a 20-a din SuperLiga. Prahovenii au aprins torțe și au construit o atmosferă de sărbătoare.

Suporterii Petrolului, spectacol în oraș înaintea derby-ului cu Rapid: „Injecție cu moral”

Petrolul Ploiești se pregătește de meciul cu Rapid. „Lupii Galbeni” au nevoie de victorie în „Primvs derby” după eșecul din etapa trecută, scor 1-3 pe terenul campioanei Farul. Se anunță spectacol în tribune la duelul de pe Stadionul „Ilie Oană”, însă suporterii gazdelor au dat drumul la arsenal încă de joi seară.

ADVERTISEMENT

Cei mai râvniți suporteri ai Petrolului s-au strâns în centrul Ploieștiului și au creat o atmosferă electrizantă. Suporterii au aprins mai multe torțe și i-au încurajat pe favoriți. „Injecție cu moral înainte de PRIMVS DERBY! 

Suporterii petroliști au venit la hotelul unde este cazată delegația clubului nostru și i-au aclamat și încurajat pe băieți pentru duelul de mâine cu Rapid, creând o atmosferă fantastică în centrul Ploieștiului!”, a fost mesajul postat de Petrolul pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Șeful galeriei Rapidului, mobilizare generală înainte de întâlnirea cu Petrolul: „Singurul nostru derby”

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, liderul Peluzei Nord a Rapidului, a făcut un apel la suporterii giuleștenilor și a cerut mobilizare generală înainte de derby-ul cu Petrolul Ploiești. În ciuda rezultatelor nefaste din ultimele etape, șeful galeriei Rapidului vrea ca suporterii să facă deplasarea la Ploiești.

„Frați rapidiști, știu că toți împărtășiți aceeași supărare ca și mine după ultimele rezultate. Toți ne-am făcut iluzii că anul acesta va fi unul al performanțelor, dar ăsta-i Rapidul, iar noi, rapidiștii, rămânem visători.

ADVERTISEMENT

Sigur că vrem rezultate, chiar dacă nu suntem suporteri de rezultate. Dar să nu uităm cel mai important lucru: rezultatele obținute de Galeria Rapidului ne-au urcat pe locul 1. Doar locul 1 este al nostru și acolo trebuie să rămânem!

Urmează Primvs Derby cu Petrolul. Acela este singurul nostru derby. Haideți să strângem rândurile, să mergem să-i susținem pe băieții noștri, chiar dacă ne-au adus și multe supărări. 

ADVERTISEMENT

Nu uitați fraților, Rapid nu este doar o echipă de fotbal, Rapid este un crez. Iar strigătul din vechea Troie trebuie să se audă în tot Ploieștiul. AHOE!”, a scris Liviu Ungurean pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT