Sport

FCSB rămâne la Gigi Becali! Suporterii și-au luat gândul de la preluarea clubului: „Este vrăjeala lui! N-are rost să mai continuăm cu ștoul ăsta!”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre posibilitatea ca suporterii să mai preia clubul de la Gigi Becali.
29.11.2021 | 14:00
FCSB ramane la Gigi Becali Suporterii siau luat gandul de la preluarea clubului Este vrajeala lui Nare rost sa mai continuam cu stoul asta Exclusiv
Gigi Becali și jucătorii FCSB-ului
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, s-a vorbit intens despre faptul că suporterii FCSB-ului vor să preia clubul de la Gigi Becali, care a anunțat că este dispus să-l cedeze pentru zece milioane de euro.

Ba, mai mult, Gheorghe Mustață a anunțat că a găsit mai mulți oameni de afaceri dispuși să ofere suma cerută de Latifundiarul din Pipera, însă tranzacția nu a mai avut loc.

ADVERTISEMENT

Suporterii și-au luat gândul de la preluarea FCSB-ului

Gheorghe Mustață susține că Gigi Becali nu își dorește să vândă clubul, declarațiile sale din spațiul public fiind doar niște „ștouri”. Astfel că suporterii au abandonat ideea de a prelua formația bucureșteană.

„Asta cu hârtia este vrăjeala lui. Dacă voia să vândă clubul, trimitea hârtia și terminam, nu mai discutam. Oamenii așteaptă răspunsul, așa că n-are niciun rost să mai discutăm. Cu ștoul ăsta că vinde clubul… n-are rost să mai continuăm. E clar, nu vrea să vândă.

ADVERTISEMENT

Din contră, nu-și făcuseră speranțe mari. Din acest motiv cerusă răspuns la hârtie, dar nu mai are rost să discutăm despre subiectul acesta. Nu vinde și gata”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Gheorghe Mustață: „Nu știm dacă au mai solicitat să jucăm pe Ghencea!”

Totodată, liderul galeriei „roș-albastre” spune că nu știe dacă FCSB a mai înaintat cererea către CSA pentru a disputa partida cu Rapid pe stadionul „Steaua”, după „ruptura” dintre suporteri și conducere.

ADVERTISEMENT

„Nu știm sigur dacă au mai solicitat să jucăm pe Ghencea, din cauza faptului că noi n-am mai putut insista să facem acea hârtie.

Noi vom fi prezenți la meciul cu UTA, să încurajăm echipa. Niciodată nu s-a pus problema ca noi să nu fim alături de echipă. Echipa n-are nicio vină, jucătorii sunt mobilizați pentru a câștiga orice meci”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „N-avem treabă nici cu patronul, nici cu antrenorul!”

În încheiere, Gheorghe Mustață s-a declarat bucuros pentru victoria obținută de FCSB în fața Universității Craiova, scor 3-2. Însă, în același timp, a spus că Peluza Nord își menține decizia de a nu-l susține pe antrenorul Toni Petrea.

„Ne bucurăm că au câștigat și aseară, să vedem pe viitor. Pe noi nu ne interesează posesia, ci rezultatele. Cine vrea posesie să-și cumpere o minge.

A fost un meci frumos. Bravo băieților, măcar satisfacția lor să o avem. Ei ne mai fac bucuroși, restul nu mai contează. Important e că băieții se dăruiesc și își doresc să ia campionatul și să fie, acolo, aproape. Măcar ei să ne bucure. N-avem treabă nici cu patronul, nici cu antrenorul, noi susținem echipa”, a încheiat Gheorghe Mustață.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 1,57 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT