Fotbal intern

Suporterii Universității Craiova și-au desemnat MVP-ul sezonului trecut! Cine a primit premiul pentru cea mai frumoasă execuție

12.09.2020 | 12:24
Suporterii Universitatii Craiova siau desemnat MVPul sezonului trecut Cine a primit premiul pentru cea mai frumoasa executie
ADVERTISEMENT

În stagiunea precedentă, Universitatea Craiova a fost aproape de a câștiga cel de-al 5-lea trofeu de campioană din istorie, însă experiența CFR-ului din Cluj s-a dovedit a fi elementul cheie în gestionarea finalului de sezon.

Acum, oltenii se jură că nu vor mai rata campionatul și au pornit foarte bine în noul an competițional. Craiova are două victorii din două posibile, ambele fără gol primit.

ADVERTISEMENT

Fanii alb-albaștri nu au putut să-și încurajeze echipa de pe stadion, însă au făcut spectacol pe străzile din Craiova. La fel ca în fiecare an, suporterii Universității Craiova și-au desemnat MVP-ul sezonului 2019-2020, iar alesul a fost un jucător care a avut parte de un an fanstastic. De asemenea, fanii au ales și jucătorul cu cea mai frumoasă execuție.

Suporterii Universității Craiova și-au desemnat MVP-ul sezonului trecut! Cicâldău și Mihăilă, jucătorii premiați de fani

Mihai Rotaru a dat lovitura cu transferului lui Alexandru Cicâldău, sosit de la Viitorul lui Gheorghe Hagi. Achiziționat pe un milion de euro, în 2018, mijlocașul pare să fie viitoarea piesă de export a oltenilor. Așa cum Gică Craioveanu anunța, mai multe cluburi din Spania se interesează de prețul „decarului” Științei.

ADVERTISEMENT

„Cicâldău cred că este mai aproape de Italia decât de Spania, așa am auzit. Eu sper să fie mai aproape de titlu, de Universitatea, să ne facă bucuroși”, a spus directorul de imagine al Universității Craiova.

De când a ajuns în Bănie, „Cic” a demonstrat că este un jucător capabil, fiind piesă de bază în angrenajul echipei, indiferent de numele antrenorilor, Mangia, Papură, Pițurcă sau Bergodi. Ba mai mult, acesta poate fi un jucător de bază și pentru echipa națională, Mirel Rădoi având mare încredere în el, folosindu-l ca titular în partida cu Irlanda de Nord. La U21, Cicâldău nu lipsea din primul „11” la niciun meci.

ADVERTISEMENT
alexandru cicaldau
Alexandru Cicâldău, MVP-UL Universităţii Craiova

Ca „răsplată” a performanțelor individuale din sezonul precedent, Alexandru Cicâldău a primit din partea comunității „sUpporters” un premiu special, MVP-ul sezonului 2019-2020. De alfel, purtătorul tricoului cu numărul 10 a mai avut tangențe cu premiile suporterilor alb-albaștri. În anul competițional 2018-2019, Cicâldău a primit premiul pentru cel mai frumos gol marcat de Știința.

  • 16 goluri a marcat Alexandru Cicâldău în sezonul 2019-2020
  • 8 a fost numărul paselor decisive oferite de către „decarul” oltenilor
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a avut și el parte de cel mai bun sezon din carieră, iar acest lucru nu avea cum să le scape celor de la „sUpporters”. Așa că extrema Universității a luat premiul pentru cel mai frumos gol marcat. Conform surselor FANATIK, membrii din comunitate au avut voturile împărțite, iar cele mai multe voturi le-au luat golul din meciul cu Gaz Metan Mediaș, din martie, din plonjon și cursa pe care a avut-o în meciul cu Dinamo.

Ce echipe au fost pe urmele lui Cicâldău? Jucătorul cu cea mai mare cotă din lotul Universității Craiova

Dobrogean la orgine, Alexandru Cicâldău are cea mai bună cotă de piață din lotul Universității Craiova, cinci milioane de euro. Patronul Mihai Rotaru cere mai mult pe „perla” din curte, astfel că rămâne de văzut dacă acesta va reuși să plece pe o sumă ca cea a lui Alexandru Mitriță.

Sampdoria, Sassuolo și Cagliari din Italia, sunt cele care s-au interesat de soarta mijlocașului. De asemenea, Everton pusese ochii pe Cicâldău, însă, deocamdată, fără a se materializa ceva.

Ioan Andone, președintele de la Voluntari, dar și unul dintre cei mai experimentați tehnicieni din România, declara la PRO X despre jucătorul Științei: „Pentru mine cel mai clar care ar putea juca titular într-un campionat din străinătate e Cicâldău. La ceilalți depinde. Cicâldău e pregătit de export. Are o calitate extraordinară, are ani și ani de când joacă 30-35 de jocuri pe sezon. E un jucător care oriunde l-ai duce, nu vorbesc de Manchester City, dar la o echipă bună din Vest, va juca!”


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Constanța – U Craiova: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT