Sport

Supriză pentru fanii giuleșteni înainte de Rapid – Sepsi! Trei jucători scoși din lot de Cristiano Bergodi după umilința cu CFR Cluj

Rapid primește vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa cu numărul 4 din play-off-ul SuperLigii. Trei jucători nu au fost incluși în lotul giuleștenilor.
15.04.2024 | 20:21
Supriza pentru fanii giulesteni inainte de Rapid  Sepsi Trei jucatori scosi din lot de Cristiano Bergodi dupa umilinta cu CFR Cluj
Supriză pentru fanii giuleșteni înainte de Rapid - Sepsi! Trei jucători scoși din lot de Cristiano Bergodi. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înaintea duelului cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa cu numărul 4 a play-off-ului, Rapid avea 28 de puncte acumulate, ocupând poziția a cincea în clasamentul SuperLigii.

Trei jucători scoși din lot de Bergodi pentru meciul cu Sepsi

Suporterii rapidiști au avut o surpriză înaintea meciului pe care echipa lor favorită îl dispută în Giulești. Trei dintre jucătorii importanți ai clubului nu au fost incluși de Cristiano Bergodi în lot.

ADVERTISEMENT

Primul dintre cei trei este Alexandru Albu, cel care în urmă cu o lună și jumătate era surprins petrecând în club alături de Borza, după o înfrângere a Rapidului la Iași. Acestuia îi expiră contractul cu formația din București în vară și probabil antrenorul nu va mai conta pe el până la finalul sezonului.

Al doilea jucător care nu a prins nici banca de rezerve pentru înfruntarea cu Sepsi este Damjan Djokovic. Fotbalistul a semnat în iarnă pentru o perioadă de un an și jumătate, dar nu a avut prestațiile așteptate de conducere și antrenor.

ADVERTISEMENT

Totodată, nici Jayson Papeau nu a intrat în calculele lui Bergodi pentru meciul din etapa a patra. Chiar dacă, în luna februarie, Dan Șucu spunea că dorește să îi prelungească pe încă un an contractul care va expira la finalul campionatului, se pare că nici jucătorul francez nu va rămâne la Rapid.

Titulari în meciul pierdut de Rapid cu CFR Cluj

Toți cei trei jucători lăsați în afara lotului au fost titulari la înfrângerea suferită de Rapid în fața lui CFR Cluj, scor 4-1, în etapa cu numărul 3 a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Cu aceștia la mijlocul terenului, Rapid a încasat patru goluri încă din prima repriză și a pierdut orice speranță că poate ajuge să ridice trofeul de campioană la finalul sezonului.

Echipa de start a Rapidului pentru meciul cu Sepsi

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă, Hromada – Krasnoqo, Hasani, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia – Bădescu, Dr. Grigore, Braun, I. Cristea, Cepoi, G. Gheorghe, Emmers, Cîrjan, El-Sawy, Bamgboye, Burmaz
Antrenor: Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – N. Păun – K. Varga, Kallaku, Alimi, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: D. Moldovan, Gedo – Ștefănescu, Oteliță, Aganovic, Batzula, R. Varga, Debeljuh
Antrenor: Bernd Storck.

ADVERTISEMENT