Life

Surpriză de proporții la Ferma 2020! Augustin Viziru, marele câștigător

03.12.2020 | 22:26
Surpriza de proportii la Ferma 2020 Augustin Viziru marele castigator
ADVERTISEMENT

După o competiție plină de peripeții și de momente tensionante, Ferma. Orășeni vs. Săteni a ajuns la final, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cine este marele câștigător. 

UPDATE. Marele Câștigător al emisiunii Ferma Orășeni vs. Săteni este Augustin Viziru. Actorul s-a luptat din răsputeri pentru a câștiga această competiție, după ce, în 2015, s-a accidentat chiar în finală. Ultima probă a fost, într-adevăr, foarte dificilă, în special pentru Elena, fiind nevoie de foarte multă forță.

ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a venit în Ferma 2020 cu gândul să câștige competiția, lucru care s-a și întâmplat. La finalul competiției, Augustin Viziru a ridicat trofeul alături de Elena Chiriac, mărturisind că au câștigat împreună concursul, dovadă că între cei doi s-a legat o prietenie frumoasă.

,,A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea.” a mărturisit Elena.

,,Am abordat jocul cu totul și cu totul altfel față de cum l-am abordat în trecut. (…) Am dus jocul ăsta la bun sfârșit fiind corect până la capăt.”, a spus Augustin Viziru în lacrimi.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Cel care a pierdut șansa pentru Marele Premiu este Andrei Stoica, spre dezamăgirea tuturor, majoritatea concurenților susținându-l pe kickboxer în finală. Deși se afla înaintea lui Augustin Viziru, pe care l-a întrecut pe traseu, acesta a avut foarte mult ghinion și, deși a depus foarte mult efort și a alergat cât a putut, roata de la roaba lui s-a blocat și a fost întrecut de Augustin Viziru.

,,Asta e, neșansa… Nu vreau să dau vina pe nimeni. Am vrut să iau roaba pe sus. Eu nu am noroc, eu trebuie să muncesc. Eu nu sunt norocos, eu sunt muncitor, asta e viața.”, a declarat Andrei Stoica, pe care ceilalți concurenți l-au respectat foarte mult și l-au considerat liderul Fermei.

ADVERTISEMENT

,,Era locul tău în finală.”, i-a spus Augustin Viziru lui Andrei Stoica.

Concurentul care a terminat primul a doua probă a fost Elena Chriac, care s-a declarat foarte mândră de faptul că a reușit să întreacă doi băieți la o probă atât de grea.


UPDATE. După prima probă a finalei, Viviana Sposub este cea care părăsește competiția, iar finaliștii rămân Augustin Viziru, Elena Chiriac și Andrei Stoica. Primul care a terminat proba a fost Augustin Viziru, fiind urmat de Elena Chiriac, iar, mai apoi, de kickboxerul Andrei Stoica.

ADVERTISEMENT

Marea Finală a emisiunii Ferma 2020, prezentată de Mihaela Rădulescu, are loc în această seară, iar câștigătorul va pleca acasă cu suma de 50.000 de euro și cu Fermierul Anului.

Finaliștii emisiunii sunt Viviana Sposub, Elena Chiriac, Augustin Viziru și Andrei Stoica. Miercuri, 2 decembrie, duelul de eliminare, la care au fost propuse Anna Lesko și Elena Chiriac, a fost plin de tensiune, iar frumoasa basarabeancă a fost cea care a părăsit competiția.

Finală Ferma 2020. Cine a câștigat marele premiu de 50.000 de euro?

Finaliștii sunt pregătiți pentru noi probe. Alături de ei se află ceilalți concurenți care au părăsit competiția, dar si familia acestora. Pentru Augustin Viziru a fost pregătită o surpriză de proporții, iar mama sa a venit să îl susțină.

Se speculează că Marele Câștigător al emisiunii Ferma ar fi chiar Augustin Viziru, deși telespectatorii PRO TV se așteaptă ca Andrei Stoica să plece acasă cu marele premiu.

Actorul Augustin Viziru a fost la un pas să câștige și în primul sezon al emisiunii, dar, din cauza unui accident grav, a fost nevoit să plece acasă. Acum, deși a venit mai târziu în Fermă, s-a întors pentru a-și lua revanșa și este hotărât să câștige.

În finala din 2015, Augustin Viziru a fost la un pas să rămână fără degete, când, din neatenție, și-a dat cu toporul peste ele.

,,Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu” ,a spus Augustin Viziru la scurt timp după incident.

ADVERTISEMENT