Sport

Surpriză imensă! Cine transmite la tv returul Nordsjaelland – FCSB din Conference League

Nordsjaelland - FCSB nu va mai fi transmis de PRO TV! Cine a câștigat drepturile TV pentru meciul decisiv din Danemarca.
17.08.2023 | 00:42
Surpriza imensa Cine transmite la tv returul Nordsjaelland  FCSB din Conference League
Meciul retur al FCSB cu Nordsjaelland a fost cumpărat de Antena 1, deși trebuia să fie transmis inițial de PRO TV. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nordsjaelland – FCSB va fi în cele din urmă transmis de o televiziune din România. Dacă PRO TV a cumpărat meciul tur, nu același lucru s-a mai întâmplat și la meciul retur și partida risca să nu se vadă pe „sticlă”.

Nordsjaelland – FCSB, „deturnat” de la PRO TV de Antena 1!

Nordsjaelland – FCSB e cu siguranță cel mai interesant meci al echipelor românești în cupele europene și mai multe posturi TV importante și-au arătat intenția să televizeze partida vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Partida trebuia să fie inițial transmisă de PRO TV care a solicitat UEFA să schimbe și ora de disputare a partidei, de la 19:30 la 20:00 pentru a nu modifica grila de program, lucru care și întâmplat.

Cu toate acestea, în cele din urmă drepturile TV au fost achiziționate în ultima clipă de „rivalii” de la Antena 1! Astfel, Nordsjaelland – FCSB se vede joi, 17 august, de la ora 20:00, doar pe Antena 1.

ADVERTISEMENT

Nordsjaelland – FCSB, meci pierdut de PRO TV. Unde s-au blocat negocierile

Pentru PRO TV, pierderea meciului este o lovitură, cel puțin la nivel de imagine, dar cu siguranță și din punct de vedere al audienței. Se pare că negocierile s-au împotmolit la detaliile financiare.

Pentru meciul tur, televiziunea din Pache Protopopescu a plătit 60.000 de euro, însă suma se pare că a fost mai mare pentru returul decisiv din Danemarca. Astfel, s-a ajuns în impas.

ADVERTISEMENT

FCSB luptă pentru calificarea în play-off-ul UEFA Europa League, iar dacă va trece de Nordsjaelland, jucătorii lui Elias Charalambous vor întâlni câștigătoarea duelului dintre Sabah Baku și Partizan Belgrad. În tur, azerii au câștigat cu 2-0.

În cazul în care Partiza va reuși să întoarcă soarta calificării, o eventuală dublă cu FCSB ar ridica și mai mult suma drepturilor TV pentru cele două meciuri care pot marca revenirea în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă PRO TV va achiziona drepturile TV în cazul în care FCSB va reuși calificarea, pentru a se revanșa față de telespectatori și de suporterii vicecampioanei.

ADVERTISEMENT