Sport

Sfaturi pentru FCSB înaintea returului cu Nordsjaelland: ”Dacă se deschid vor avea probleme”

Costel Gâlcă a antrenat timp de doi ani în Danemarca și le-a dat câteva sfaturi celor de la FCSB înaintea meciului retur cu Nordjaelland din Conference League.
16.08.2023 | 15:54
Sfaturi pentru FCSB inaintea returului cu Nordsjaelland Daca se deschid vor avea probleme
Costel Gâlcă a antrenat timp de doi ani în Danemarca și le-a dat câteva sfaturi celor de la FCSB înaintea meciului retur cu Nordjaelland din Conference League. Sursă foto: Vasile Mihai-Antonio/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României nu a scos decât un 0-0 în partida tur desfășurată pe stadionul din Ghencea, în ciuda faptului că a jucat mai bine de o jumătate de oră în superioritate numerică.

Costel Gâlcă, sfaturi înainte de Nordsjaelland – FCSB

Înaintea întâlnirii Nordsjaelland – FCSB, din manșa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, Costel Gâlcă a făcut o analiză a formației daneze și le-a dat câteva sfaturi importante ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Prima șansă o au danezii de la Nordsjaelland, e o echipă bună, am impresia că ultimul meci au câștigat cu 5-0 în deplasare. E o echipă foarte bună, dacă se deschid vor avea probleme foarte mari. Sunt jucători foarte buni, sunt rapizi, pasează foarte repede.

Nordsjaelland nu are experiență internațională, dar au jucători tineri foarte buni și o idee de joc pe care o lucrează de mulți ani de zile, cu fotbaliști care au plecat în străinătate pe bani mulți.

ADVERTISEMENT

O să vândă în continuare, cu siguranță, pe bani mulți. Acum nu știu dacă au schimbat gazonul artificial. Dacă nu l-au schimbat, e mult mai rău ca la Silkeborg. Eu cred că l-au schimbat, din ce văd eu. Înainte era mai deschis la culoare”, a declarat Gâlcă, pentru Pro TV.

Fără Șut și Edjouma în Danemarca

Meciul Nordsjaelland – FCSB se va juca joi, 17 august, de la ora 20:00. Inițial, jocul fusese programat de la ora 19:30, dar s-a decis ca el să înceapă o jumătate de oră mai târziu la cererea postului Pro TV, care va transmite partida în direct.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a plecat marți, 15 august, spre Danemarca, iar din lot face parte și puștiul de 17 ani George Gogescu, care a impresionat în perioada de pregătire din vară. Mijlocașul la închidere are șanse mici să fie utilizat, însă nu este exclus să își facă apariția pe teren în funcție de rezultat pe finalul întâlnirii.

Antrenorul Elias Charalambous nu se va putea baza la returul cu Nordsjaelland pe mijlocașul Adrian Șut, accidentat la încălzirea premergătoare meciului din tur cu danezii. De asemenea, francezul Malcom Edjouma a plecat în Italia pentru a semna cu Bari.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă din România au plecat doar 30 de suporteri, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, speră ca FCSB să fie susținută în Danemarca de 1.000 de oameni, majoritatea venind din străinătate. Gruparea daneză a anunțat că fanii români care vor veni la stadion și nu au bilete în sectorul rezervat oaspeților vor putea fi mutați.


  • Cota BETANO pentru FCSB: este 1,60 pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT