Life

Surpriză la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu are un nou concurent în echipă. Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Surpriză în ediția de marți seară de la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu a decis să își folosească prima amuletă și să facă schimb de concurenți.
18.10.2022 | 23:04
Surpriza la Chefi la Cutite Florin Dumitrescu are un nou concurent in echipa Reactia lui Catalin Scarlatescu
Chef Florin Dumitrescu și-a folosit prima amuletă pentru a schimba un concurent. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alegeri surprinzătoare și marți emoții în ediția din marți, 18 octombrie a emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1. Chef Florin Dumitrescu a decis să spargă gheața și să își folosească prima amuletă.

Chef Florin Dumitrescu și-a folosit prima amuletă

Juratul de la Chefi la Cuțite a făcut schimb de concurenți, chiar înainte de primul battle, lucru care i-a surprins pe colegii săi, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre cei doi nu se aștepta ca Florin Dumitrescu să folosească atât repede amuleta. Brusc, juratul a decis să apese butonul roșu și a anunțat și ce vrea să facă mai departe.

Chef Sorin Bontea a fost cel mai surprins de cele întâmplate. ‘‘Nu pot să cred așa ceva! Nu cred ca face asta din prima…”, a declarat chef Sorin Bontea la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Surpriza a venit de abia la urmă, în momentul în care chef Florin Dumitrescu a anunțat ce va face cu amuleta. Bucătarul și-a anunțat colegii că vrea să facă un schimb cu un concurent din echipa adversă.

Chef Florin Dumitrescu a ales un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Acela a fost momentul în care Chef Cătălin Scărlătescu a fost și el iritat. Florin Dumitrescu a decis să îl schimbe pe Titus Alexandru cu Robert Mihăilescu care făcea parte din echipa colegului său, Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta a vrut să explice și alegerea făcută. Juratul Chefi la Cuțite spune că Titus Alexandru îi este simpatic, însă era nevoie să facă o astfel de schimbare.

”Omul pe care urmează să-l schimb îmi este foarte simpatic și îmi pare rău că trebuie să-l dau la schimb. Chestia este că dacă nu era amuleta asta, nu exista schimbarea asta și el rămâne la mine în echipă”, a spus Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu pe de altă parte nu a înțeles prea bine alegerea făcută de colegul său din juriu, fiind vizibil șocat de cele întâmplate. ”Ce ai, mă, cu mine?’‘, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

Menționăm că lupta pentru amuletele de la Chefi la Cuțite a fost una extrem de strânsă între cei trei bucătari. Au avut loc răsturnări de situație, iar acum, spiritele se încing și mai tare.

ADVERTISEMENT