Life

Surpriză la Mireasa! A fost eliminat din emisiunea de la Antena 1: „Ai încălcat regulamentul”

Ionuț de la Mireasa a fost eliminat din emisiunea de la Antena 1 după ce a încălcat regulamentul de mai multe ori. Simona Gherghe a făcut anunțul în ediția de azi.
12.04.2022 | 17:47
Surpriza la Mireasa A fost eliminat din emisiunea de la Antena 1 Ai incalcat regulamentul
Ionuț de la Mireasa, eliminat din emisiunea după ce a încălcat regulamentul. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Ionuț de la Mireasa a părăsit competiția după ce a încălcat regulamentul emisiunii de mai multe ori. Simona Gherghe a făcut anunțul în ediția din 12 aprilie.

Ionuț de la Mireasa a fost eliminat din emisiunea de la Antena 1

Ionuț și mama lui părăsesc competiția Mireasa după ce tânărul a încălcat regulamentul. Seara trecută, concurentul s-a certat cu aproape toți băieții din casă, iar comportamentul său a fost taxat de producția show-ului matrimonial.

ADVERTISEMENT

Din cauza certurilor, amenințărilor și injuriilor la adresa celorlalți, Ionuț va pleca acasă. Recent, Simona Gherghe l-a avertizat că va fi sancționat în cazul în care nu-și schimbă atitudinea.

Ionuț și ceilalți băieți și-au adresat cuvinte dure în ultima perioadă. Concurentul a deschis geamul și a intrat în casa fetelor, lucru care este complet interzis. În plus, s-a certat cu cei din echipa din spatele show-ului.

ADVERTISEMENT

„Ai încălcat în nenumărate rânduri regulamentul emisiunii. (…) Mireasa nu este despre înjurături, dispreț, jigniri. Nu mi se pare normal ca permanent să-i ataci pe cei din jur. (…)

Ionuț, părăsești casa Mireasa într-o oră, pe acea ușă. Vă rog să vă faceți bagajele.”, le-a spus Simona Gherghe lui Ionuț și mamei sale la Mireasa.

ADVERTISEMENT

Sese și Giovana, tensiuni la Mireasa

După conflictul pe care l-au avut, Sese a încercat să discute cu Giovana și să rezolve tensiunile dintre ei, dar fără succes. Tânăra dă vina pe el, deși lucrurile nu ar sta așa, după cum susține concurentul.

Mai mult, Giovana susține că nu înțelege ce se întâmplă, pentru că între ei s-au rezolvat certurile. Concurenta crede că Sese este deranjat de faptul că nu se află în top, deși Sese a spus că nu este interesat de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Sese a încercat să o asigure pe iubita lui că nu se va schimba și că nici nu încearcă să o schimbe pe ea, dar și că o vede ca pe o femeie puternică și că nu-l interesează opiniile altora.

„Tu în relația asta te vezi doar pe tine. Giovana e sus, Sese trebuie să stea mai în jos. (…) N-am vorbit în viața mea de topuri. Te doare în … de mine.”, i-a reproșat Sese partenerei sale, la Antena 1.

Simona Gherghe l-a întrebat pe tânăr de ce este deranjat, iar acesta spune că este pus uneori într-o lumină proastă. Blondina i-a spus că face acest lucru doar „din ambiție și din orgoliu”, pentru a-l pedepsi pe iubitul ei atunci când greșește.

După plecarea din emisiune, cei doi au de gând să meargă la Timișoara, acolo unde locuiește Giovana.

Sese și Giovana au sărbătorit recent două luni de când sunt împreună. Cei doi au avut parte de încercări în aceste săptămâni, dar au reușit de fiecare dată să treacă peste ele.

ADVERTISEMENT