Life

Surpriză la Vocea României! Cine i se alătură lui Pavel Bartoș: “Acum fac parte din echipă”

Vineri, 1 Decembrie, Pavel Bartoș va avea o colegă în audițiile live de la Vocea României. Este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din țară.
01.12.2023 | 11:45
Surpriza la Vocea Romaniei Cine i se alatura lui Pavel Bartos Acum fac parte din echipa
Cine i se alătură lui Pavel Bartoș la Vocea României/ sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Alina Ceuşan, una dintre cele mai de succes influencerițe din România, va continua colaborarea cu Pro TV, după ce a fost prezentatoarea reality-show-ului Love Island. Pe 1 Decembrie, vedeta va fi alături de Pavel Bartoș, în audițiile live de la Vocea României.

Alina Ceuşan va fi colegă cu Pavel Bartoș

Vineri, 1 Decembrie, vor avea loc audițiile Live de la show-ul de talente Vocea României. Au mai rămas doar 12 concurenți în competiția de la PRO TV, așa că lupta este din ce în ce mai aprigă. De asemenea, telespectatorii îi vor putea vedea și pe antrenorii lor pe scenă, iar surprizele se vor ține lanț.

ADVERTISEMENT

Alina Ceușan va fi una dintre surprize serii! După ce a prezentat emisiunea Love Island, vloggerița se alături celor de la Vocea României. Ea se va afla „camera vocilor țapene” și le va prezenta telespectatorilor reacțiile emoționante ale concurenților care îi vor impresiona pe antrenori.

alina ceusan
Alina Ceușan, noua reporteriță de la Vocea României/ sursa foto: instagram

Edițiile live de la Vocea României vor fi difuzate pe 1 Decembrie

Vocea României va avea pe loc 1 Decembrie, de la ora 20.30, chiar de Ziua Națională a României. Alina Ceușan a dezvăluit că această experiență va fi unică pentru ea. Timp de 3 săptămâni, influencerița va putea fi văzută la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Această nouă experienţă TV vine la pachet cu entuziasm, în primul rând, pentru că vorbim de Vocea României şi de elementul de noutate pentru mine – ideea de LIVE. Atunci când am plecat spre Tenerife, pentru Love Island, am primit câteva sfaturi valoroase de la Pavel Bartoş şi mă bucur să fac acum parte din echipa Vocea României şi să ducem mai departe talentul vocal în România. Vor fi trei săptămâni încărcate de emoţie, aşa că vă aşteptăm în faţa ecranelor să o trăiţi 100% alături de noi.”, a declarat Alina Ceuşan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi.

În ultimii ani, Vocea României a avut în live-uri mai multe vedete cunoscute în showbiz. La edițiile trecute din 2022, Iulia Pârlea, fosta prezentatoare meteo de la Pro TV în 2018, s-a aflat în „camera CEC In”. De asemenea, și Lili Sandu şi Oana Tache au fost în rolul de reporter din culise.

ADVERTISEMENT

Influencerița a fost în centrul atenției la Love Island

Love Island, show-ul de la Pro TV, a debutat pe 1 octombrie, pe platforma Voyo. Moderatoarea emisiunii a fost chiar Alina Ceușan, unul dintre cei mai urmăriți influenceri de pe internet din România. În cadrul unui interviu, blondina dezvăluia cum a ajuns să prezinte show-ul incendiar. Finala a avut loc pe 10 noiembrie!

„Este prima mea experiență de acest gen și de-abia aștept să văd cu ce provocări vine la pachet. Am avut parte de mai multe castinguri și într-un final am trecut peste toate acele emoții care sunt absolut normale și care anunță de fapt faptul că vei face ceva grandios.

ADVERTISEMENT

Atunci când am primit vestea eram acasă pe terasă și m-am bucurat foarte tare. Știu că vine cu foarte multe provocări, însă înseamnă un pas înainte în cariera mea și abia aștept să văd cum va fi”, declara Alina, la PRO TV.

ADVERTISEMENT