Life

Surpriză la ziua de naștere a Melindei, soția lui Puya. Cine e bărbatul care le-a fost alături celor doi

Moment special la aniversarea Melindei, partenera lui Puya. Ce vedetă a sărbătorit împreună cu foștii concurenți de la America Express.
18.02.2024 | 18:10
Surpriza la ziua de nastere a Melindei sotia lui Puya Cine e barbatul care lea fost alaturi celor doi
Moment special la aniversarea Melindei, partenera lui Puya. Ce vedetă a sărbătorit împreună cu foștii concurenți de la America Express. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Surpriză la ziua de naștere a Melindei, soția lui Puya. Cine e bărbatul care le-a fost alături celor doi. Frumoasa brunetă a împlinit vârsta de 35 de ani, ocazie cu care a fost sărbătorită de familie, prieteni și apropiați.

Moment special la aniversarea Melindei, partenera lui Puya. Ce vedetă a sărbătorit împreună cu foștii concurenți de la America Express

Moment special la aniversarea Melindei, partenera lui Puya. Ce vedetă a sărbătorit împreună cu foștii concurenți de la America Express. Soția artistului a rămas în relații foarte bune cu participanții din cadrul reality show-ului moderat de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceștia este Joaquin Bonilla, care nu a putut să lipsească de la petrecerea dată de brunetă. Femeia de afaceri s-a bucurat de prezența a numeroase persoane apropiate, care i-au oferit cadouri și flori.

„La mulți ani”, este mesajul transmis de fostul participant de la Antena 1, care urmează să își sărbătorească la rândul său ziua de naștere. Urarea a fost făcută prin intermediul unei filmări de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta este născută pe data de 19 februarie și cel mai probabil Melinda îi va fi aproape în această zi. Soția lui Puya și Joaquin Bonilla sunt prieteni foarte buni, dovadă că vedeta i-a stat în dreapta când a suflat în lumânări.

Cine este Joaquin Bonilla, amicul Melindei

Joaquin Bonilla, amicul Melindei de la America Express, locuiește de foarte multă vreme în România, dar este originar din Mexic. S-a născut în Ciudad de Mexico, în anul 1970, ceea ce înseamnă că va împlini 54 de ani.

ADVERTISEMENT

Informațiile despre el sunt foarte puține pe rețelele de socializare, însă se știe că este de profesie director artistic la o agenție de publicitate. Ocupă o funcție foarte importantă în cadrul companiei. Mai are două surori mai mari decât el, din partea tatălui său.

Mama este mexicană, iar tatăl său este originar din Costa Rica. Joaquin Bonilla a participat la America Express alături de Ovidiu Buta, emisiunea fiind o adevărată provocare pentru el. A trecut printr-un carusel de emoții.

ADVERTISEMENT

„America Express ne-a antrenat foarte bine. Eu nu mai credeam că la vârsta mea pot să învăț atâtea lucruri noi. Pentru mine, pe Drumul Aurului, locul favorit a devenit pickup truck-ul.

Într-o camionetă sunt singurele momente în care pot să privesc în stânga și-n dreapta și să admir peisajul, în timp ce stau cu picioarele întinse și mă și odihnesc, dacă nu sunt depozitate pe-acolo vreun cauciuc ori bagaje”, a spus fostul participant de la America Express, pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT