Life

Surpriză pentru Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase. Ce nu s-a văzut în prima ediție a matinalului Dimineața cu noi

Cea mai nouă emisiune de la Kanal D a debutat în această dimineață. Bursucu, George Tănase, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri au continuat petrecerea și după finalul matinalului Dimineața cu noi.
14.03.2022 | 12:08
Surpriza pentru Bursucu Viviana Sposub si George Tanase Ce nu sa vazut in prima editie a matinalului Dimineata cu noi
Bursucu, George Tănase, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri, spectacol la Kanal D. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Distracție și voie bună în platoul Kanal D. Bursucu, George Tănase, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri au făcut o atmosferă de zile mari la prima ediție a matinalului Dimineața cu noi. Petrecerea a continuat și după ce emisiunea s-a terminat.

Surpriză pentru Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase. Ce nu s-a văzut la prima ediție a matinalului Dimineața cu noi

Mult așteptatul matinal de la Kanal D a debutat luni. Timp de două ore, Bursucu, George Tănase, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri s-au distrat de minune. Au dansat, au cântat, iar celebrul chef a pregătit preparate speciale pentru această zi.

ADVERTISEMENT

După ce emisiunea s-a încheiat, în platoul Kanal D petrecerea a continuat. Prezentatorii au fost aplaudați de colegii lor și au primit un tort special pregătit pentru această ocazie. Nu au uitat să guste și preparatul făcut în timpul emisiunii de Patrizia Paglieri.

“A fost genial, totul a ieșit bine. Am râs, ne-am distrat, am dansat, am cântat”, a spus Viviana Sposub pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT

George Tănase a recunoscut că a avut emoții foarte mari și i-a fost extrem de frică în momentul în care a auzit numărătoarea în cască.

“Foarte multe emoții am avut, când a început numărătoarea inversă, în cască, tremuram tot. Dar când am intrat în direct, m-am relaxat. Mi-a plăcut foarte mult, m-am simțit extraordinar alături de colegii mei!”, a spus George Tănase pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Chiar și Bursucu a recunoscut că a fost emoționat. Acesta speră ca telespectatorii se le fie aproape în număr cât mai mare.

“Emoțiile pe care și eu le-am simțit din plin sunt firești și chiar ne ajută. În momentul în care vezi echipa și oamenii din spatele camerelor zâmbind, înseamnă că rezultatul este cel bun.”, a declarat și Bursucu.

ADVERTISEMENT

Pentru prima ediție a emisiunii Dimineața cu noi, chef Patrizia Paglieri a ales să pregătească un preparat de excepție. Mușchi de porc în crustă de fistic și piper verde cu cartofi gratinați și ceapă caramelizată.

Patrizia Paglieri
Patrizia Paglieri

Dimineața cu noi se difuzează de luni până vineri de la ora 8.00.

ADVERTISEMENT