Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Miculescu, vârf împins în Dinamo – FCSB, așa cum s-a anunțat la Fanatik SuperLiga

FCSB surprinde pentru derby-ul cu Dinamo. Din informaţiile FANATIK, Charalambous şi Pintilii îl vor titulariza pe David Miculescu în postura de atacant central.
26.11.2023 | 19:13
Miculescu varf impins in Dinamo  FCSB asa cum sa anuntat la Fanatik SuperLiga
Surprizele din echipa de start a FCSB-ului la derby-ul cu Dinamo. Cine va fi vârf împins. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
26-11-2023
17:18

Miculescu, vârf împins așa cum a fost anunțat la Fanatik SuperLiga

David Miculescu este folosit vârf împins în derby-ul Dinamo – FCSB, așa cum Cristi Coste a anunțat în premieră la FANATIK SUPERLIGA. Este exact formula de atac care a fost anunțată în emisiunea de vineri. Singura schimbare de ultim moment ar fi introducerea lui Lixandru în locul lui Dawa.

Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – Dawa, Haruț, Compagno, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Etapa a doua din returul sezonului regulat al SuperLigii are cap de afiş “Derby de România”. Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, roş-albaştrii fiind mari favoriţi.

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului la derby-ul cu Dinamo: “Miculescu, vârf împins!”

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că surpriza din echipa de start a FCSB-ului este David Miculescu. Fotbalistul venit de la UTA Arad va fi folosit în postura de vârf împins:

ADVERTISEMENT

“La FCSB va juca duminică “număr 9” David Miculescu. Nu va intra Compagno, deşi îl aşteaptă foarte mulţi. Linia de atac va fi cu Băluţă la dreapta, Coman la stânga şi Miculescu, vârf împins.

La mijloc vor fi 100% Şut şi Olaru. Iar o discuţie este între Djokovic şi Ovidiu Popescu, dar cred că va juca Djokovic. În apărare vor fi Pantea, Dawa, Ngezana şi Radunovic.

ADVERTISEMENT

Echipa este cam bătută în cuie. Surpriza este titularizarea lui Miculescu”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Tavi Popescu a refuzat să se trateze la Marijana Kovacevic: “Putea juca în acest meci!”

Înaintea derby-ului, Octavian Popescu putea fi printre titularii FCSB-ului. Doar că tânărul atacant care s-a accidentat la acţiunea naţionalei U-21 a refuzat să se recupereze la Marijana Kovacevic, la Belgrad:

ADVERTISEMENT

“Octavian Popescu s-a accidentat la acţiunea echipei naţionale. Din informaţiile noastre, Tavi Popescu putea să joace titular chiar şi duminică în Dinamo – FCSB, dar din ce ştim noi, a refuzat să meargă la Belgrad la Marijana Kovacevic, să se refacă.

Aşa s-a întâmplat şi cu Florinel Coman, care de două ori în ultimul an a fost la Belgrad şi s-a recuperat foarte bine şi joacă ok de fiecare dată. Tavi Popescu putea juca în acest meci dacă era de acord să meargă la Belgrad.

ADVERTISEMENT

El nu a mai făcut deplasarea în Elveţia, fiind accidentat la meciul de pe teren propriu cu Albania”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT