Life

Survivor All Stars, 18 ianuarie 2024. Ce se întâmplă în Republica Dominicană

Începe Survivor All Stars, ediția de joi, 18 ianuarie 2024. Ce se întâmplă în Republica Dominicană? Emoții mari în echipa Faimoșilor.
18.01.2024 | 15:56
Survivor All Stars 18 ianuarie 2024 Ce se intampla in Republica Dominicana
Survivor All Stars, 18 ianuarie 2024. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor All Stars, ediția de joi, 18 ianuarie 2024, aduce mari surprize. Spiritele se încing în Republica Dominicană și se pare că în echipa Faimoșilor tensiunile predomină. Ce se va întâmpla în această seară?

Prima eliminare de la Survivor All Stars, ediția de joi, 18 ianuarie 2024

Show-ul Survivor All Stars 2024 a fost așteptat cu sufletul la gură de telespectatori. Prima ediția fost în această săptămână, marți, 16 ianuarie. Iar ultimele două zile au fost unele cât se poate de intense.

ADVERTISEMENT

Au existat tensiuni între Faimoși și Războinici încă din primele momente petrecute pe traseu. De asemenea, unei concurente i s-a făcut și rău, astfel că a fost nevoită să ia o pauză pentru o scurtă perioadă de timp. 

Lucrurile continuă însă și în ediția de joi, 18 ianuarie 2024. Este o zi importantă, astfel că cel mai probabil, telespectatorii nu vor rata niciun moment. Astăzi are loc prima eliminare de la Survivor All Stars 2024.

ADVERTISEMENT

Iar pentru că Războinicii au câștigat lupta pentru imunitate, Faimoșii sunt în pericol. Aceștia urmează să piardă un concurent în ediția de joi, 18 ianuarie de la Survivor All Stars. Care va fi acesta?

Încă de noaptea trecută, concurenții au fost informați că trebuie să dea ce au mai bun. Iar jocul pentru imunitate nu a fost deloc ușor și evident că și emoțiile s-au resimțit atât la Faimoși cât și la Războinici.

ADVERTISEMENT

Cine ar putea fi propus spre eliminare

„De fiecare dintre voi depinde cât de departe ajunge în sezonul suprem. Pentru a rămâne în competiție este nevoie să dați ce aveți mai bun”, au aflat aseară cei 20 de concurenți.

Menționăm faptul că prima victorie din sezon a fost obținută de TJ Miles. Acesta a reușit să obțină imunitatea personală. Astfel, este exclus ca acesta să părăsească show-ul de la Pro Tv momentan. Totuși, pe cine vor propune Faimoșii spre eliminare?

ADVERTISEMENT

În doar câteva ore vom afla și acest lucru. Să nu uităm că Jador a făcut referire la Andreea Tonciu în ediția de noaptea trecută. De altfel aceasta a spus că simte o anumită tensiune în echipă. „Se simte o tensiune mare”, a declarat Andreea Tonciu după ce echipa ei a pierdut jocul pentru imunitate.

ADVERTISEMENT