Life

Survivor All Stars, 29 februarie 2024, Pro TV. Surprize totale în Republica Dominicană. Update

Ce se va întâmpla în ediția Survivor All Stars din această seară. Încă un concurent își va lua adio de la competiția din Republica Dominicană.
29.02.2024 | 22:19
Survivor All Stars 29 februarie 2024 Pro TV Surprize totale in Republica Dominicana Update
Ce se va întâmpla în ediția Survivor România din această seară. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

De la o zi la alta, competiția Survivor All Stars devine din ce în ce mai grea. Spiritele de aprind, iar situațiile din triburi sunt mai tensionate ca niciodată. Din ediția din această seară nu vor lipsi probele dificile, dar nici replicile tăioase dintre concurenți. Ce se va întâmpla între Faimoși și Războinici și ce concurent va avea parte de o dezamăgire profundă.

Daniel Pavel a răspuns acuzațiilor aduse de publicul de acasă

De-a lungul timpului, Daniel Pavel a trăit la intensitate maximă fiecare probă alături de concurenți. Atunci când au intrat pe terenul de luptă Faimoșii și Războinicii, prezentatorul Survivor All Stars a avut o singură misiune. Și anume, aceea de a rămâne imparțial.

ADVERTISEMENT

Însă, cei de acasă au analizat comportamentul lui și l-au acuzat că ar avea anumiți preferați. În această seară, înainte de începerea emisiunii, Daniel Pavel a transmis un mesaj pentru public, în speranța că va lămuri situația.

Prezentatorul Survivor All Stars a precizat clar, de la început, că nu este părtinitor cu nicio echipă. Daniel Pavel a subliniat că nu el este cel care dă oamenii afară, ci doar anunță rezultatul eliminării. Soarta concurenților nu stă în mâinile lui, el fiind doar prezentatorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

”Un mesaj pentru toti cei care ma roaga sa fiu impartial sau ma acuza ca nu sunt. Eu sunt PREZENTATORUL acestei emisiuni, nu dau eu afara oameni doar anunt acest lucru. Poate tonul este mai apasat cand sunt sanctionati sau se incalca regulamentul grav. Asa ca va rog ca, asa cum va respect si eu, sa ma respectati si voi pe mine. Multumes frumos!”, a scris Daniel Pavel.

Faimoșii sunt mai dezamăgiți ca niciodată din cauza înfrângerilor

Survivor All Stars este o competiție în care doar cei mai puternici rezistă. Anul acesta, cei mai buni concurenți din toate timpurile au spus ”da” provocării de a merge în Republica Dominicană. Însă, foarte puțini sunt cei care au luat în calcul faptul că probele vor fi direct proporționale cu pregătirea lor.

ADVERTISEMENT

Este cea de-a șaptea săptămână pe care concurenții o petrec în junglă. Până acum, atât Războinicii, cât și Faimoșii au avut parte de situații tensionate. Nu au lipsit certurile, vorbele grele și nici eliminările. Iar dacă până acum totul părea greu, abia de acum urmează partea dificilă.

Pe măsură ce competiția avansează, probele devin și ele din ce în ce mai grele. Fără doar și poate, scopul fiecărui trib de la Survivor All Stars este să pună mâna pe cât mai multe recompense și să reziste cât mai mult în concurs. Însă, acest lucru nu este deloc atât de ușor precum pare.

ADVERTISEMENT

În ediția Survivor All Stars din această seară, Faimoșii se simt mai descurajați ca niciodată. După ce au pierdut jocul de imunitate, cu toții se gândesc la ce este mai rău. Și anume, la Consiliul tribal.

Tot în această seară, Zanni recunoaște că sunt anumite probe care nu îl avantajează deloc. Fostul câștigător își asumă că unele trasee sunt foarte grele și, din această cauză nu poate da tot ce are mai bun.

În această seară, încă un concurent părăsește Survivor All Stars

În aceeași stare de dezamăgire este și Cătălin Moroșanu. Potrivit protv.ro, concurentul din echipa Faimoșilor va spune în ediția din această seară că s-a săturat de toate înfrângerile. De asemenea, Moroșanu va recunoaște că nu-i convine deloc situația actuală și că simte că se face de râs în fața Războinicilor.

”Nu mai suport înfrângerea. Sunt foarte supărat pentru că îmi dau seama că nu pot să țin pasul cu Războinicii, mă fac de râs.”, va spune Moroșanu, potrivit sursei menționate.

În această seară, echipele de la Survivor All Stars vor avea parte de un joc interesant. Câștigătorii se vor bucura de mâncare și, așa cum se știe, deja, victoria va aparține unui singur trib.

Tot în această seară, Faimoșii ajung în fața Consiliului, iar deznodământul nu este deloc unul favorabil pentru ei. Echipa lor va mai pierde un membru, așa că suspansul este la cote maxime pentru publicul de acasă.

Fanii vor putea să vadă cum vor evolua lucrurile și cât de tensionate vor fi discuțiile dintre concurenți, în această seară. Noua ediție Survivor All Stars va fi difuzată pe PRO TV, de la 21:30.

ADVERTISEMENT