Life

Survivor All Stars România, 15 februarie 2024. Schimbare totală pentru Faimoși și Războinici. Update

Survivor All Stars România, ediția din 15 februarie 2024. Ce se întâmplă în Republica Dominicană. Surprize totale pentru fani.
16.02.2024 | 00:26
Survivor All Stars Romania 15 februarie 2024 Schimbare totala pentru Faimosi si Razboinici Update
Survivor All Stars România, ediția din 15 februarie 2024. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
15-02-2024
22:26

Ce s-a întâmplat cu echipele de la Survivor

Jorge și Jador au început să aleagă concurenți pentru a reconfigura echipele, fiind apoi urmați și de ceilalți. Băieții au ales câte o fată, iar fetele câte un băiat. 

Astfel, Jorge a ajuns la Războinici, iar Jador a rămas la Faimoși. În urma alegerilor, Alexandra Ciomag, Maria Lungu și Andrei Ciobanu au ajuns la Faimoși. Aceasta va fi noua formulă de luptă de acum încolo.

15-02-2024
22:03

Schimbare uriașă la Survivor All Stars

Deși se așteptau să se lupte în duelul pentru eliminare, Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat pentru Jador și Jorge. Cei doi luptă într-un duel, dar este cu totul diferit de ceea ce credeau. Se va produce o schimbare uriașă în cele două echipe. 

“Este pentru ultima oară când (n.r. telespectatorii) vă vor vedea în această formulă”, a anunțat Daniel Pavel înainte de a le explica concurenților ce se va întâmpla. 

“Veți avea decizii foarte grele, amândoi. (…) Va trebui să dați niște nume, fiecare dintre voi”, le-a spus prezentatorul celor doi concurenți nominalizați. 

15-02-2024
21:33

Daniel Pavel anunță o surpriză în Consiliu

Daniel Pavel a anunțat o surpriză de proporții înainte de a începe Consiliul Tribal din această seară. Prezentatorul nu a oferit prea multe detalii despre ceea ce urmează să se întâmple. 

Acesta a spus, însă, că este ultima dată când Faimoșii și Războinicii vor fi văzuți în această formulă. Rămâne de văzut care este surpriza serii și cum vor reacționa concurenții. 

15-02-2024
21:13

Tensiuni și la Faimoși

Conflictele nu lipsesc nici din echipa Faimoșilor. Ana Porgras a început să gătească pastele Bolognese, iar Jorge a început și el să taie morcovii pentru preparat. Fosta gimnastă s-a supărat, iar colegii ei au continuat să prepare mâncarea. 

În cele din urmă, Ana a revenit alături de ei, după ce Ștefania Stănilă și Jador au mers după ea. Jorge nu a înțeles atitudinea colegei sale, ținând să menționeze că nu a fost deranjată atunci când Zanni a început să taie morcovii.

15-02-2024
21:03

Conflicte în echipa Războinicilor

Maria Lungu este în conflict cu coechipierii ei, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Alexandra Duli a intervenit și ea în conflict, însă Alex Delea nu are de gând să se implice, menționând că certurile sunt frecvente în tribul Războinicilor.

“Vorbește mult, vorbește neîntrebată și are în ea sămânța asta de ceartă”, a spus Andrei Ciobanu despre colega sa de echipă. Cu toate acestea, Maria Lungu își dorește doar pace și liniște. 

15-02-2024
20:26

Faimoșii au câștigat recompensa

Ana Porgras a câștigat duelul și a adus al patrulea punct pentru Faimoși, scorul fiind 4 – 4, ceea ce înseamnă Ștafetă mixtă. Jorge a fost cel care a adus punctul câștigător.

Faimoșii au câștigat jocul cu scorul final de 5 – 4. Concurenții din echipa roșie se vor bucura de recompensă și vor savura câte o porție de paste. 

15-02-2024
20:13

Jador s-a lovit în timpul jocului

Jador s-a lovit la picior în timpul Jocului pentru Recompensă. Acesta a fost transportat la mal de către Alex Delea, iar concurenții s-au îngrijorat pentru starea lui. 

Daniel Pavel a anunțat, ulterior, că artistul a revenit pe bancă și că a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie. Din fericire, Faimosul este bine după accidentarea de pe traseu. 

15-02-2024
19:49

Ce recompensă primește echipa câștigătoare

Daniel Pavel a anunțat care va fi recompensa jocului de astăzi. Spre bucuria concurenților, premiul constă în ingrediente pentru paste Bolognese. 

Tribul câștigător va primi ingredientele, iar concurenții se vor bucura de o masă delicioasă, în stil italian. Lupta va fi una strânsă, având în vedere că este vorba despre o recompensă culinară. 

15-02-2024
19:34

A început o nouă ediție Survivor România

Concurenții de la Survivor România se pregătesc de un nou joc. Faimoșii au pierdut Imunitatea săptămâna aceasta, astfel că Războinicii vor avea un Consiliu Tribal liniștit. 

“Cred că de data asta o să fie în favoarea noastră jocul următor”, a spus TJ Miles înainte să înceapă Jocul pentru Recompensă. 

Survivor All Stars România revine cu o nouă ediție joi, 15 februarie 2024, iar telespectatorii vor avea parte de surprize. Daniel Pavel va face un anunț neașteptat.

Survivor All Stars România, ediția din 15 februarie 2024. Ce se întâmplă cu cele două echipe

Emisiunea Survivor All Stars România este una dintre cele mai urmărite reality show-uri, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum vor evolua lucrurile în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Săptămâna a început cu victoria Faimoșilor, care au câștigat Jocul pentru Provizii, cu scorul de 7 – 3. Înainte de Jocul pentru Imunitate, Jorge a spus că “vrem săptămâna roșie, domnu’ Dan”.

Lucrurile au stat, însă, altfel pentru Faimoși. În ediția de miercuri, cei care au câștigat Jocul pentru Imunitate au fost Războinicii, cu scorul de 7 – 5.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei din echipa roșie au fost nevoiți să lupte pentru imunitatea personală. TJ Miles a fost cel care a reușit să obțină victoria, astfel că Faimosul nu va fi eliminat săptămâna aceasta. De altfel, poate nominaliza pe cineva în Consiliul Tribal.

Telespectatorii vor avea o adevărată surpriză în ediția difuzată joi seară. În cadrul Consiliului Tribal, ambele echipe vor asista la o premieră în istoria emisiunii.

ADVERTISEMENT

Atât Faimoșii, cât și Războinicii vor fi afectați de cele ce urmează. Pentru a afla ce se va întâmpla în jungla din Republica Dominicană, poți urmări Survivor All Stars România de la 21:30, la Pro TV, sau pe platforma Voyo.

Ce s-a întâmplat cu Ana Porgras la Survivor All Stars

În timpul Jocului pentru Imunitate, în urma duelului cu Maria Lungu, pe care l-a pierdut, Ana Porgras s-a simțit foarte rău și s-a întins pe nisip. Colegii ei de echipă s-au speriat foarte tare și au crezut că fosta gimnastă va leșina.

ADVERTISEMENT

Faimoșii au solicitat intervenția medicilor pentru Ana Porgras, care se simțea slăbită în urma efortului depus. Cadrele medicale au venit după puțin timp, iar Faimoasa a fost luată cu targa pentru a primi îngrijirile de care a avut nevoie.

În ediția difuzată pe 15 februarie, Ana Porgras recunoaște că este afectată de punctele pe care le pierde în timpul jocurilor. Totodată, Faimoasa se consideră o luptătoare.

“Faptul că am făcut gimnastică și am căzut de atâtea ori, ar fi trebuit să știu să pierd. De când m-am întors la Survivor, am sentimentul că mă frustrează fiecare punct pierdut. Îmi place să cred despre mine că sunt o luptătoare”, va spune Ana Porgras în noua ediție a emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT