Life

Doliu la Survivor. Unul dintre cei mai iubiți membri ai echipei de producție și-a pierdut viața. ”O bucată din inima mea s-a rupt”

Echipa show-ului Survivor a rămas fără unul dintre cei mai importanți membri. Este vorba de Alpay Kazan, unul dintre șefii companiei Acun Medya, producător general al emisiunii.
09.03.2022 | 16:51
Doliu la Survivor Unul dintre cei mai iubiti membri ai echipei de productie sia pierdut viata O bucata din inima mea sa rupt
Unul din producătorii show-ului Survivor Turcia a murit / Colaj; Fanatik
ADVERTISEMENT

Alpay Kazan, om cheie al show-ului Survivor, s-a stins din viață în urmă cu câteva zile. Turcul era considerat unul din ”strategii” show-ului din Republica Dominicană și era fondator al Acun Medya, compania care produce inclusiv Survivor România.

Unul dintre cei mai iubiți membri ai echipei de producție a emisiunii Survivor a murit

Informația a fost făcută publică în seara zilei de 7 martie, atunci când prezentatorul show-ului Survivor Turcia le-a dat vestea concurenților, în timpul consiliului de eliminare. Murat Ceylan a izbucnit în lacrimi și la fel s-a întâmplat și cu sportivii aflați în studio.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor vehiculate în presa din Turcia, Alpay Kazan se afla de mult timp sub tratament pentru cancer. În ultima vreme, starea lui s-a înrăutățit și nu a mai răspuns la tratament. Alpay avea 48 de ani.

Alpay Kazan avea mulți prieteni la Survivor România

”Dragul meu Alpay, orice aș scrie, nu ar fi suficient, în acest moment. Îmi este imposibil să-mi exprim sentimentele. O bucată din inima mea s-a rupt astăzi. Odihnește-te în pace, drum bun spre Rai, om minunat”, a scris Acun Ilicali pe contul lui de socializare.

ADVERTISEMENT

Acun Ilicali, producătorul general al companiei care produce Survivor în mai multe țări, printre care și România, a părăsit de urgență Republica Dominicană și a mers la Istanbul, acolo unde a asistat la funerariile prietenului său.

Alpay Kazan a făcut parte din echipa show-ului Survivor încă din 2015. El a fost coordonator administrativ la edițiile difuzate în Turcia și Grecia, însă era foarte cunoscut și printre românii care participă la show-ul filmat în Republica Domincană. De-a lungul timpului, acesta și-a făcut mulți prieteni din România pentru că, într-o oarecare măsură, echipele de producție sunt comune, locuiesc la aceleași hoteluri și filmează în aceleași locații.

ADVERTISEMENT

100 de persoane la înmormântare

Alpay a fost și un mare susținător al echipei turce Fenerbahce, acesta fiind și motivul pentru care o parte din cei care au venit la înmormântarea lui au purtat fulare cu inscripțiile formației din Istanbul.

Înmormântarea lui Alpay a avut loc marți, după o slubă care s-a desfășurat la moscheea Üsküdar Şakirin, la care au participat aproape 100 de persoane.

ADVERTISEMENT

Esat Yountuc, director de producție la Survivor Turcia, a mărturisit într-o postare pe contul lui de socializare că și-a pierdut prietenul din copilărie.

”După 42 de ani, m-ai părăsit. După o prietenie pe care am început-o într-un cartier mic, am devenit colegi și apoi parteneri de afaceri. Când ziua va veni, vom fi  din nou împreună, Alpay. Până atunci, să ne spunem ”la revedere”. Fie ca sufletul tău să se odihnească în ceruri”, a transmis prietenul lui Kazan.

Alpay, printre acționarii companiei care produce Survivor România

Alpay Kazan, Esat Yontuc și Acun Ilicali se numără printre acționarii companiei turce Acun Medya, alături de Caykun Ertan și Evren Caglar. Firma a fost înființată în anul 2006 și în prezent deține două televiziuni și o platformă de streaming, în Turcia. Acun Ilicali deține și AcunMedia TV Production SRL, compania românească ce administrează Survivor.

Din portofoliul Acun Medya fac parte show-uri precum: Exatlon, Survivor, The Voice, MasterChef, Got Talent, My Style Rocks, Power of Love (Puterea Dragostei), My Man Can sau Por Amor o Por Dinero. Emisiunile trustului din Turcia se difuzează în 12 țări de pe 4 continente, inclusiv în Statele Unite ale Americii.

Acun Ilicali, șeful companiei, este un mogul media, cu o avere de peste 100 de milioane de dolari. La începutul acestui an, el a cumpărat clubul englez de fotbal Hull City, pe care a plătit 30 de milioane de lire sterline. Ilcali și-a început cariera ca reporter și nu a renunțat nici astăzi la aparițiile tv, el fiind prezentator principal la varianta turcească a show-ului Survivor.

ADVERTISEMENT
Tags: