Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 30 aprilie. Cine a fost nominalizat pentru eliminare de la Războinici

30.04.2021 | 23:58
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 30 aprilie Cine a fost nominalizat pentru eliminare de la Razboinici
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 30 aprilie. Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România le dau telespectatorilor o nouă întâlnire pe micile ecrane. Concurenții de la Kanal D sunt pregătiți pentru un nou joc pentru recompensă, dar și pentru primul Consiliu de nominalizare din această săptămână! 


Update, ora 23:58. Albert este cel care a fost nominalizat pentru eliminare la primul Consiliu de nominalizare al săptămânii. Rămâne de văzut cine va pierde cel de-al doilea joc de imunitate și cine va părăsi, în cele din urmă, competiția sportivă în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Update, ora 23:45. Scandal de proporții în echipa albastră! Maria a fost pusă la zid de colegii ei pe motiv că nu o interesează de restul echipei și nu se implicăîn activitățile din camp. Blondina a încercat să se apere, însă fără succes, mai ales că este din ce în ce mai apropiată de Albert, singurul care este de partea ei.


Update, ora 22.22. Faimoșii câștigă primul joc pentru imunitate al săptămânii. cu scorul de 10 la 8! Ștefan este cel care a adus punctul decisiv, așa că cei din echipa roșie se vor bucura de provizii omplete și un Consiliu de nominalizare liniștit.

ADVERTISEMENT

Update, ora 21:46. Războinicii sunt în avantaj, cu scorul de 6 la 4. Deși au pornit bine pe acest traseu, Faimoșii au pierdut la ultimele două intrări.


Update, ora 20:48Elena Marin a primit acceptul medicilor de a intra pe traseu. Accidentarea ei a fost una destul de serioasă și a stat aproape două săptămâni pe banca Faimoșilor, dar acum este pregătită să-și ajute echipa și să aibă un Consiliu liniștit.

ADVERTISEMENT

Echipa câștigătoare va primi câte 3 kilograme de făină, orez și cartofi și 1,5 litri de ulei. Echipa care pierde va beneficia de jumătate din această cantitate.


Update, ora 20:08. A început o nouă ediție a reality show-ului Survivor România! Faimoșii și Războinicii se vor lupta astăzi în primul joc de imunitate al săptămânii, iar cei din echipa care pierde vor fi nevoiți să facă nominalizări în Consiliu.

ADVERTISEMENT

După ce au pierdut jocul pentru recompensă și premiul ce a constat în mâncare la un restaurant cu specific japonez, Faimoșii speră să-și revină și să câștige primul joc de imunitate.


Participanții vor avea un nou traseu de parcurs, de data aceasta fiind desfășurat atât pe apă, cât și pe uscat. Meciul nu este unul deloc ușor și le solicită celor din Republica Dominicană forță, îndemânare, dar și foarte multă adrenalină. Vezi Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00!

Concurenții sunt nevoiți să-ți înfrunte propriile temeri atât în teren, cât și în afara lui unde discuțiile aprinse se țin lanț. Niciuna dintre taberele de la Survivor România nu este scutită de scandaluri și mici înțepături, mai ales de când au venit colegi noi.

Survivor România, episodul de vineri, 30 aprilie 2021. Conflicte în ambele tabere. Live Video

Horațiu Cuc, Cucu așa cum e cunoscut, unul dintre concurenții care a intrat recent în competiția sportivă de la Kanal D este pus la zid de ceilalți. Faimoșii de la Survivor România nu au deloc o impresie bună despre noul lor coechipier și nu ascund deloc acest lucru.

Raluca Dumitru este de părere că tânărul este genul de persoană care tace și acționează la momentul potrivit, în timp ce Zanni susține că Faimosul nu are ce căuta în reality show pentru că nu are calitățile necesare pentru a face față cu brio probelor.

„Cucu este genul ăla care nu spune nimic. Tac, tac, tac, stau deoparte și ți-o dă când nu te aștepți, când ți-e lumea mai dragă”, spune frumoasa brunetă Raluca despre Horațiu.

„Nu are ce căuta aici, asta am văzut eu, din primele secunde”, adaugă fostul concurent de la „Chefi la cuțite”.

Conflictele și situațiile neplăcute nu sunt lipsite nici din tabăra adversă. Maria Chițu este în continuare în vizorul colegilor ei, Sindy fiind cea care a răbufnit acum. Războinica susține că blondina este prefăcută, Maria Chițu plecând imediat de la locul discuției.

Ulterior, Maria Chițu vine cu replica la adresa colegei sale, despre care spune că vrea să pară o „prințesă” în ochii colegilor de la Survivor România. În plus, crede că Sindy este geloasă pe ea, fără să spună motivul pentru care a ajuns la această concluzie.

„Este cumva geloasă pe mine, ca o prințesă care își dă talente”, declară Maria într-un testimonial din ediția de vineri, 30 aprilie 2021.

ADVERTISEMENT