Life

Survivor România 2021. Cine este propus pentru eliminare? Scandal uriaș în echipa Războinicilor

24.04.2021 | 23:33
Survivor Romania 2021 Cine este propus pentru eliminare Scandal urias in echipa Razboinicilor
Survivor România 2021 Live Video. Cine este propus pentru eliminare? Vezi aici ediția de azi, 24 aprilie. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Survivor România nu lipsește de pe micile ecrane nici în seara de sâmbătă, 24 aprilie. Telespectatorii pot afla cine este persoana propusă pentru eliminarea din competiție, după un traseu care este format numai din bazine cu apă. 

UPDATE, ORA 23:20. Scandal uriaș în echipa Războinicilor la Consiliul de Nominalizare. Maria a fost principala țintă a lui Andrei, care a acuzat-o că a pierdut intenționat pentru ca unul dintre ei să plece acasă. Video cu momentul incriminat e aici.

ADVERTISEMENT

Sorin a primit cele mai multe voturi și este al doilea concurent din echipa Războinicilor propus spre eliminare după Albert.


UPDATE, ORA 22:10. Faimoșii au câștigat și al doilea joc de imunitate după un duel în care războinicii nu prea au contat. Andrei a fost ultimul războinic intrat pe traseu, la scorul de 6-9 pentru echipa adversă, și nu a mai avut ce să facă. Presiunea a fost prea mare și a pierdut.

ADVERTISEMENT

UPDATE. ORA 21:12. Faimoșii și Războinicii au început lupta pentru cel de-al doilea joc de imunitate. Miza este una foarte importantă, echipa care pierde fiind nevoită să aleagă o persoană pentru lista neagră. În primul consiliu de nominalizare a fost ales Albert.

Daniel Pavel, prezentatorul de la Kanal D, a intrat pentru prima oară de când a început competiția Survivor România, pe traseu pentru a le arăta concurenților cum trebuie să procedeze în timpul probei formată exclusiv din bazine cu apă.

ADVERTISEMENT

„Pentru a câștiga binomul crucial al săptămânii de la Survivor, totemul de imunitate și un consiliu liniștit, concurenții intră pe un traseu exclusiv pe apă, pe un rău din Republica Dominicana”, a anunțat gazda emisiunii.


Cunoscutul reality show de la Kanal D se anunță a fi unul încărcat cu intrigi și scandaluri, adrenalina fiind punctul cheie al ediției. Nu rata emisiunea prezentată de Daniel Pavel, Live Video, numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Jocul de imunitate le dă mari dureri de cap concurenților, unii dintre ei simțind nevoia să fie individualiști. Echipa Războinicilor pare să nu mai fie deloc unită și sudată, pentru că fiecare dintre participanți luptă numai pentru sine, nicidecum pentru binele comun.

Survivor România 2021, emisiunea de sâmbătă, 24 aprilie. Live Video

„Eu am încredere în mine și atât”, este replica lui Starlin din echipa Războinicilor.

„Este individualist. Practic și-a luat mâna de pe echipă”, este părerea unui alt concurent de la Survivor România 2021.

„Ea pur și simplu se bucură de punctele ei. Nu vorbește nimic despre echipă, despre faptul că am pierdut”, adaugă la rândul său Sorin despre Maria.

„Intenția mea nu este în niciun caz să abordez jocul de astăzi ca să pierdem”, spune Maria Chițu înaintea jocului de imunitate din această săptămână.

„Nu au comunicat între ei, nu au conexiune… au ajuns cu problema asta mare”, este părerea lui Zanni despre Războinici.

Lucrurile nu sunt roz nici în tabăra adversă, unde Faimoșii trebuie să lupte pentru a scăpa de nominalizare, la fel ca și ceilalți din echipa rivală. Al doilea Consiliu din această săptămână se anunță a fi unul incendiar, echipa pierzătoare fiind nevoită să aleagă o persoană care poate pleca acasă.

Faimoșii au stat liniștiți la primul consiliu de nominalizare, Culiță Sterp reușind să aducă totemul de imunitate. Din păcate, Războinicii au avut de luat o decizie dificilă, după ce au pierdut primul joc de imunitate din această săptămână.

Așadar, Albert este primul concurent care ajunge pe lista neagră. Rămâne de văzut în ediția de sâmbătă, 24 aprilie 2021, cine i se alătură!

ADVERTISEMENT