ADVERTISEMENT
Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 12 iunie. Daniel Pavel, dezvăluire importantă pentru concurenți

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 12 iunie. Sebastian Chitoșcă, atac la Albert: „Dă-i drumul acasă!"
Autor: Cerasela Stafie | 12.06.2021 | 21:57
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 12 iunie. Daniel Pavel, dezvăluire importantă pentru concurenți
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 12 iunie. Sebastian Chitoșcă, atac la Albert: „Dă-i drumul acasă!" Colaj: Fanatik
12-06-2021
18:56

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 12 iunie. Daniel Pavel, dezvăluire importantă pentru concurenți

Daniel Pavel le-a dezvăluit concurenților traseul dificil pe care trebuie să-l parcurgă. Concurenții de la Survivor România s-au duelat în ediția din 12 iunie pentru un totem de imunitate, care este foarte important pentru Războinici cât și pentru Faimoși. 

“Intrați pe un traseu de noapte, jalonat de palmieri și de făclii, un traseu mixt, la sol și în bazin…

 Foarte important, dacă în această etapă a traseului concurenții cad de pe această punte, trebuie să reia deplasarea din acel punct din care au căzut. 

O regulă importantă este că totemul poate fi parcat în rastel cu celelalte două, doar după ce se depășește un marcaj de lemn, aflat pe nisip.

La proba de final, concurenții doboară cele trei totemuri în trei coșuri aflate în fața lor, prin intermediul aruncării cu mingi…

Echipa care ajunge la 10 puncte este echipa car câștigă totemul de imunitate și un consiliu liniștit”, le-a spus Daniel Pavel.

A doua imunitate a săptămânii a fost câștigată de echipa Războinicilor, în urma unei ștafete.

Următorul episod al competiției din jungla Republicii Dominicane aduce noi confruntări între concurenți. Aceștia se vor duela atât pe traseu, cât și personal.

ADVERTISEMENT

În ultima ediție a Survivor România, Albert a fost nominalizat pentru eliminare. Acesta a suferit o accidentare și nu a putut intra pe traseu.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 12 iunie. Sebastian Chitoșcă, atac la Albert: „Dă-i drumul acasă!”

Aceeași accidentare îi aduce și alte neplăceri Războinicului. În ediția din 12 iunie, între Albert și Sebastian Chitoșcă va avea loc un conflict puternic.

ADVERTISEMENT

Faimosul este de părere că celălat concurent se victiminează pentru a câștiga susținători, lucru pe care nu a ezitat să i-l reproșeze, pe un ton nu tocmai calm.

„Nu te mai victimiza, vere, să dai bine acasă. Dacă ești într-un picior, dă-i drumul acasă!”, i-a strigat Chitoșcă lui Albert.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul conflict al serii. Cel de al doilea Consiliu de Nominalizare aduce alte confruntări între concurenți. Elena Marin nu se simte bine, pare că sângerează nazal, și dorește să spună ceva. În acel moment Maria și-a dat ochii peste cap.

Acest lucru a fost remarcat de ceilalți Faimoși: „ce dai ochii peste cap, Maria?”, a întrebat-o Sebastian. Și Zanni a reacționat: „desene animate… ca la 13 ani.” 

ADVERTISEMENT

Alianță explozivă la Survivor România: Zanni și Albert își fac confesiuni

Zanni și Albert au profitat de unificarea echipelor și au stat de vorbă. Cei doi păreau că au multe în comun și se susțin, din umbră, reciproc.

Zanni s-a arătat revoltat de modul în care ceilalți concurenți au tratat accidentarea lui Albert: „fără siretlicuri, ăsta e accidentat, ce bine! Putem să dăm în el!” 

ADVERTISEMENT

Mai mult, între cei doi au avut loc și confesiuni: „mi s-a părut povestea ta, cum ai fost tu cu echipa ta, mie îmi dădea adrenalină și ziceam, mamă, aș fi vrut să fiu în locul tău. E cea mai mare pedeapsa din viață mea să fiu în echipa mea”, a spus Zanni.

Ediția de sâmbătă seara îi va pune pe concurenți în fața unor probe dificile. Acești vor fi nevoiți să dea tot ce au mai bun pentru a ieși învingători. Albert se teme că, dacă Faimoșii vor câștiga, el va fi cel care pleacă acasă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!