Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 22 aprilie. Jador este eliminat din competiție

22.04.2021 | 23:26
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 22 aprilie Jador este eliminat din competitie
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 22 aprilie. Un nou Consiliu de urgență. Cine va fi eliminat? Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 22 aprilie. A fost anunțat un nou Consiliu de urgență. Cine va fi eliminat?

În seara zilei de joi, emisiunea va fi difuzată de la ora 20:00. Noua ediție promite să țină telespectatorii în tensiune, fiind elimitat un alt concurent.

ADVERTISEMENT

Cei vizați sunt doi Faimoși: Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă. Ambii au încălcat regulamentul emisiunii în urmă cu o săptămână.

UPDATE 23:15. Concurentul care părăsește competiția în această seară este Jador!

“Dumnezeu m-a ajutat să fiu aici! M-au iubit oamenii, ei mi-au dat de mâncare. Mi-au făcut mama mândră de mine, l-au făcut pe tatăl meu să fie mândru de mine. Din Ionuț m-au făcut Jador în trei ani de zile. Îmi doresc în continuare să fiu iubit, ei mi-au potolit foamea. Le cer iertare lui Sorin și Starlin.

ADVERTISEMENT

M-am luptat cu niște adevărați bărbați, deși nu credeam că sunt în stare. Nu vreți să știți ce credeam eu când începea Cosmin să vorbească despre fiecare celulă din corp. Mă mândresc că am fost cu niște campioni adevărați în echipa mea. Eu am gura mare, dar nu țin în suflet nicio răutate.

Lecția pe care am învățat-o aici: oricine ești poți să cazi oricând. Dar eu sunt pregătit oricând să fiu iar sărac. Eu nu Jador, eu sunt Ionuț. Prima lună a fost cea mai grea, am plâns de foame. A fost nespus de greu. Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele, stomacul. La un moment dat luam pastile cu pumnul. Sunt fericit, sunt mulțumit de cine sunt.

ADVERTISEMENT

Să nu fie nimeni supărat că plec acasă. Dacă m-am accidentat, înseamnă că merită să câștige cineva care chiar are nevoie. Culiță, iartă-mă că am mai fost prost. Moro… (n.r. cine ar fi vrut să fie prezent) E greu să fii cunoscut. Fetele te consideră urâțel până să fii faimos. Având atât de multe fete, nu știam dacă să mai rămân cu fata pe care o iubeam. Și Moroșanu a fost ca Jador și mi-a dat un sfat și a promis că o să fie nașul meu”, a declarat Jador.

UPDATE 23:05. În aceste momente, are loc Consiliul de Urgență. Rămâne de văzut ce se întâmplă cu Sebi și Culiță.

ADVERTISEMENT

“Așa este, am depășit limitele, am vrut să stau singur. Au trecut patru luni de când nu sunt alături de viitoarea mea soție. Se pare că m-am dus puțin cam departe și când să vin înapoi… N-am mai găsit drumul. Am intrat în apă să mă spăl și când am ieșit, am văzut fix insula noastră. La un moment dat, nu mai puteam de sete, am băut apă din bălțile de la crabi”, a spus Culiță.

Sebastian a fost prins în timp ce încerca să ia legătura cu soția lui. “Da, nici nu are rost să scot în evidență că sunt 4 luni. Eu, de când sunt cu soția mea, mai mult de două săptămâni nu ne-a despărțit nimic. M-am trezit în acea dimineață, nu mai aveam stare să fac nimic. Pur și simplu simțeam că vreau să plec înot acasă”, a mărturisit Sebi, cu ochii în lacrimi.

UPDATE 23:01. Continuă schimbul de replici între Sorin și Albert. “Tu ești nimeni pentru mine!”, a spus Sorin. Albert a răbufnit și el: “Și tu ești un nimeni, ești un zero barat pentru mine!”.

UPDATE 22:08. Irisha a câștigat punctul decisiv, în fața Mariei! Faimoșii se vor bucura de o pizza, la restaurant.

UPDATE 21:56. Victoria părea una simplă pentru Faimoși, dar Războinicii au redus semnificativ din diferență.

UPDATE 21:24. Miza jocului de recompensă este o pizza, alături de o băutură răcoritoare. În acest moment, Faimoșii sunt în avantaj, cu 3-0. Zanni s-a lovit destul de puternic, în zona tibiei.

UPDATE 20:37: Tensiunea este la cote maxime în ambele tabere. Zanni o pune iar la zid pe Elena Marin, în timp ce Sindy s-a întors împotriva lui Albert.

UPDATE 20:09: Scandal în Tabăra Războinicilor între Sorin și Albert! “Frate, dau totul pe traseu! Nu îmi spuneți că mă relaxez, asta mă doare. Nu îmi mai iese, nu știu ce naiba am!”, a spus Albert. “Tu nu ești nici asumat, nici bărbat!”, a răbufnit Sorin.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 22 aprilie. Un nou Consiliu de urgență. Cine va fi eliminat?

„Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne lua rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe”, a anunțat prezentatorul în debutul respectivului Consiliu.

Anunțul îl face pe Sebastian să izbucnească în plâns. Faimosul este consolat de coechipieri, deși diferențele dintre el și mai mulți membri ai echipei nu sunt de domeniul trecutului.

Cea mai recentă dispută a avut-o cu Irisha, spunând clar și răspicat ce crede despre ea: „e clar că nu pot să o agreez, indiferent de numele ei! Eu sunt țăran de la Moldova și spun lucrurilor pe nume, poate să fie în fața mea și Britney Spears!”  

Ediția din seara zilei de joi, 22 aprilie, aduce și primul joc de recompensă al săptămânii. Acesta va fi însoțit, după cum ne-am obișnuit deja, de conflicte și tensiuni între concurenții din cele două echipe. Albert este pus la zid de Războinici, mai ales de Sorin. Apele nu sunt prea liniștite nici în echipa roșie, Zanni și Elena Marin nu s-au împăcat, iaar replicile acide continuă să circule între cei doi.

Unul dintre marii absenți ai serii va fi Jador. Faimosul nu își va face apariția nici la Consiliu, nici la jocul de recompensă. El nu a fost prezent nici săptămâna trecută, iar acest lucru îi face pe fanii acestuia să se întrebe ce se întâmplă cu manelistul.

„Faimoșilor, din păcate în echipa voastră Jador nu se află printre voi pentru că el continuă analizele medicale în zona genunchiului. Revenim cu amănunte!”, le-a spus concurenților în urmă cu o săptămână Daniel Pavel. Se pare că artistul încă are probleme, iar noi vești cu privire la starea acestuia de sănătate vor fi aduse în această seară.

ADVERTISEMENT