Life

Survivor România 2021, ediția din 4 iulie. Albert a fost eliminat din competiție

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 4 iulie. Albert a fost cel care a părăsit competiția duminică.
04.07.2021 | 23:43
Survivor Romania 2021 editia din 4 iulie Albert a fost eliminat din competitie
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 4 iulie. Albert a fost eliminat din competiție. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT
04-07-2021
20:43

Albert a părăsit Survivor România 2021

Albert este cel care a părăsit competiția după mai bine de jumătate de an. Când și-a auzit numele acesta nu a putut să-și stăpânească lacrimile. 

“Mi-aș fi dorit să-mi îndeplinesc visul să ajung în finală. Îmi cer scuze am dat tot ce am putut. Nu am vrut să vă dezamăgesc. Dar acum chiar am avut emoții, pentru că am rămas ultimii. Am niște regrete. Aveam pretenții mai mari de la mine în această săptămână”, a spus Albert, cu lacrimi în ochi.

“Sunt mândră că am ajuns până aici. Dacă demonstram mai multe pe plan sportive poate nu eram nominalizată.”, a spus Elena. 

“Sunt îngândurat că într-un moment se poate termina totul. Nu am intrat cu gândul de a câștiga și nici pentru faimă, dar văzând că pot câștiga meciuri mi s-a schimbat dorința”, a spus Marius

Trei concurenți au fost în această seară în pericol de eliminare. Elena, Marius și Albert.

04-07-2021
19:21

Decizie uluitoare luată de Zanni

Toți concurenții s-au mobilizat pentru a câștiga premiul cel mare, mai ales că a fost vorba despre o scurtă excursie.

Zanni a fost cel care a câștigat jocul pentru recompensă, după ce s-a luptat în finală cu Andrei și a produs cea mai mare surpriză. A ales-o pe Elena să îl însoțească în mica vacanță, deși pe parcursul emisiunii cei doi s-au certat de nenumărate ori. Al doilea concurent ales de Zanni pentru a merge în excursie a fost Albert. 

“Eu dau nominalizări pentru distracție nu pentru eliminare. Eu i-aș fi luat pe toți cu mine dacă puteam”, a spus Zanni.

“Sincer m-a surprins. Chiar nu mă așteptam la așa ceva”, a spus Elena, după ce și-a auzit numele.

Cei trei concurenți vor merge în localitatea Las Terrenas și se vor bucura de masa copioasă și de o ieșire inedită. 

04-07-2021
17:36

Pentru ce recompensă luptă cei șase concurenți

Cei șase concurenți au fost anunțați de Daniel Pavel că vor avea un traseu dificil, dar miza este uriașă. În această seară se vor lupta pentru o recompensă inedită. Câștigătorul va pleca o seară de pe insulă.

“Mergem în localitatea numită Las Terrenas. Acolo veți avea parte de o masă copioasă, o ședere peste noapte, o vilă, un mic dejun și activități în aer liber. Veți avea ocazia să vă plimbați cu ATV-ul, cu tiroliană în natură. Avem un singur câștigător. Însă, acesta primește posibilitatea, șansa, de a invita încă 2 concurenți cu el.”, a anunțat Daniel Pavel.

Ediția de duminică a competiției din Republica Dominicană aduce noi intrigi între concurenți, totul după nominalizarea surprinzătoare a Mariei, de sâmbătă, 3 iulie.

Concurenții vor avea de trecut probe dificile. De data aceasta, ei vor lupta pentru recompensă.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 4 iulie. Urlete de durere, după o accidentare cumplită

Tensiunile dintre concurenți mocnesc în continuare. Cu doar o zi în urmă, Maria Chițu a anunțat că, pentru a-și proteja prietena, pe Elena Marin, l-a nominalizat pe Albert.

ADVERTISEMENT

Tânăra a încearcă în continuare să-și motiveze alegerea, însă băieții nu au crezut-o: „am facut ceea ce simt, nu m-am înțeles cu niciunul dintre ei în ultima vreme”.

Zanni consideră că Maria a mințit, iar motivele pentru care l-a nominalizat pe Albert nu au fost cele pe care le-a prezentat: „știm de ce l-a votat și ea mințea…”

ADVERTISEMENT

„Acum nu știu ce să zic, care sunt șansele, se poate întâmpla orice,” a recunoscut Albert. Anterior, el a declarat că se aștepta să fie votat.

Jocul pentru recompensă se anunță a fi „o încununare a tot ceea ce a fost până acum”, după cum a anunțat prezentatorul Daniel Pavel. Totuși, și probele sunt unele destul de dificile.

ADVERTISEMENT

Accidentare serioasă în ediția de duminică, 4 iulie

Plină de energie și ambiție, Elena Marin a încercat să dea totul pe traseu. Din păcate, tânăra dasantoare a alunecat și a căzut destul de rău.

Accidentarea pare a fi una cumplită, iar urletele concurentei răsună în jungla din Republica Dominicană: „mă doare piciorul, mă doare, mă doare tare…”

ADVERTISEMENT

Vom vedea care va fi verdictul medicilor și ce se va întâmpla cu Faimoasa după acest episod nefericit. Ea este una dintre cei care au fost nominalizați pentru eliminarea din competiție.

Tot duminică, 4 iulie, unul dintre concurenți va pleca acasă. Cei care au fost nominalizați sunt Marius Crăciun, Elena Marin și Albert Oprea.

Săptămâna viitoare, în data de 10 iulie, ne așteaptă marea finală a emisiunii și vom afla cine este învingătorul, cel ce va pleca acasă cu trofeul și cu premiul de 50.000 de euro. Doar patru din cei șase concureți rămași acum în competiție vor ajunge în ultima etapă.

ADVERTISEMENT