Life

Survivor România 27 martie. Maria și Albert, nominalizați alături de Marius

27.03.2021 | 23:41
Survivor Romania 27 martie Maria si Albert nominalizati alaturi de Marius
ADVERTISEMENT

„Survivor România” revine cu o nouă ediție sâmbătă seara, 27 martie, cu noi intrigi și momente tensionate între concurenți. De data aceasta, conflictul ia amploare în echipa Războinicilor, unde Sindy îl pune la zid pe colegul ei, Sorin. 


UPDATE, 23:40 Maria și Albert sunt noii concurenți nominalizați din echipa Războinicilor, alături de Marius Crăciun, propus spre eliminare în ediția din 26 martie. Unul din cei trei concurenți va părăsi competiția pe 28 martie.

ADVERTISEMENT

UPDATE: Faimoșii au câștigat cu 10 la 5 meciul pentru imunitate în fața Războinicilor. Urmează momente grele pentru cei din echipa albaștrilor.


Daniel Pavel anunță cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii: „Deschidem jocul pentru a doua imunitate a săpătmânii! Un traseu exclusiv la sol, un traseu de viteză, de îndemânare. Trebuie eliberate cinci stegulețe într-un zig zag”.

ADVERTISEMENT

Sindy este nemulțumită de parcursul lui Sorin pe traseu și este de părere că acesta nu vrea să se accidenteze în timpul probelor. Vezi episodul de astăzi Live Video pe kanald.ro începând cu ora 20:00.

Survivor România 2021 LIVE Video, sâmbătă, 27 martie. Sindy îl pune la zid pe Sorin

După ce au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, Războinicii sunt disperați și vor să facă totul pentru a avea rezultate bune la următoarea confruntare. Din păcate, atmosfera din tabăra albastră este una tensionată, iar Sindy îl acuză pe Sorin că este slab pe traseu.

ADVERTISEMENT

În opinia ei, restul concurenților dau tot ce au mai bun în timpul probelor, în timp ce Sorin merge în ritmul lui ca să nu se accidenteze.

„Noi vrem să dăm totul pe traseu, iar unele persoane se gândesc că nu contează, merg mai încet ca să nu se accidenteze. Sorin este slab pe traseu”, exclamă Sindy.

ADVERTISEMENT

 

Zanni și Elena Marin, noi tensiuni la Survivor România

Nici în tabăra Faimoșilor nu lipsesc tensiunile. După ce au dat impresia că vor să înceteze cu certurile, Zanni și Elena Marin au început din nou să-și arunce săgeți unul altuia. Tânărul cântăreț i-a acuzat pe colegii lui, inclusiv pe Elena, că au plecat la plajă, deși aveau treburi de făcut în camp.

„Ei ne-au văzut din prima că făceam treabă și au fugit pe plajă”, spune Zanni, revoltat din pricina coechipierilor.

„Eu stăteam pe plajă la un moment dat și mă gândeam că a zis că mă cheamă. Am zis să mă mai duc o dată pentru că n-aveam stare. Știi ce zic?”, spune Elena Marin, în încercarea de a se justifica.

În timpul jocului de imunitate, Starlin îi aruncă cuvinte dure lui Jador și îl numește „bufon”. Faimosul încă nu a intrat pe teren din cauza piciorului accidentat, însă continuă să-și susțină colegii de pe bancă și să0i critice pe Războinici atunci când fac greșel. „Ești un bufon, frate! Intră și joacă-te ca un bărbat!”, i-a transmis Starlin manelistului.

Episodul din această seară, 27 martie, poate fi urmărit pe Kanal D sau Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT