Life

Survivor Romania 2021 Live Video. Urmărește aici episodul de sâmbătă, 6 februarie

06.02.2021 | 21:32
Survivor Romania 2021 Live Video Urmareste aici episodul de sambata 6 februarie
ADVERTISEMENT

Dacă e sâmbătă, Kanal D îți aduce un nou episod al celui mai dur și intens reality-show difuzat vreodată pe micul ecran. Probabil ți-ai dat seama deja că vorbim despre Survivor România 2021, competiția în care 24 de curajoși, mai mult sau mai puțin cunoscuți publicului larg, se înfruntă pentru marele premiu și titlul de supraviețuitor al anului.


Update, ora 21:00. Imunitatea nu este singura miză a jocului din această seară. Chiar înainte de a intra pe traseu, prezentatorul Dan Pavel le-a transmis concurenților că echipa câștigătoare va primi și o recompensă, constând în provizii. Este vorba despre 2 ouă de fiecare membru, 1 kilogram de orez, jumătate de kilogram de linte si 250 ml de ulei!

ADVERTISEMENT

Știrea Inițială, ora 18:28. Ne aflăm în fața celui de-al doilea joc de imunitate, iar Faimoșii vor cu tot dinadinsul să continue seria victoriilor și să trimită acasă încă un membru al echipei adverse. Nu le va fi, însă, deloc ușor, pentru că dorul de casă și condițiile vitrege din Dominicană încep, ușor-ușor, să-și spună cuvântul.

Mai ales în cazul lui Jador, care face ce face și provoacă un nou scandal înaintea celei mai importante probe a săptămânii. De data aceasta, „ținta” sa este Andrei Dascălu, tânărul pugilist intrat recent în tabăra Războinicilor, iar de aici până la cuvinte dure a mai fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021. Urmărește Live episodul de sâmbătă, 6 februarie

Învins de Culiță Sterp, Andrei a vrut să se întoarcă pe bancă, însă a fost împins de manelist. „Ești nebun la cap?”, a reacționat Războinicul și ar fi sărit la bătaie, dacă nu interveneau imediat colegii de echipă.

Aici trebuie să-ți oxigenezi creierul. Ai grijă doar de traseul tău și de energia ta. Ascultă vocea unui coleg de pe margine.

ADVERTISEMENT

Nu te mai lăsa enervat de oamenii din echipa cealaltă. Îți consumi energia pe ei și nu aici”, i-a spus Alin Sălăjean, reușind, în cele din urmă, să-l calmeze.

Și dacă tot am pomenit de carismaticul prezentator de evenimente, trebuie spus că, în ciuda scandalurilor în care a fost implicat, a reușit să lege și o frumoasă prietenie pe insulă.

ADVERTISEMENT

Când aveam atâta cocos și îmi spuneai mai dă-mi și mie o bucățică îți dădeam, dar chestiile astea doar apropie două persoane, nu are cum sa despartă.

Când ești la pământ cu totul și o mâna ți-e întinsă e sinonim cu prietenie. Chiar îți mulțumesc că ai fost alături de mine”, și-a început acesta scurta discuție purtată cu Albert.

Cum ai fost și tu pentru mine, așa o să fiu și eu pentru tine orice ar fi. La orice ai nevoie de mine, vorbim. Cum tu nu m-ai lăsat să cad, nici eu nu te voi lăsa”, i-a transmis tânărul.

ADVERTISEMENT