Life

Culiță Sterp, emoționat până la lacrimi. Ce mesaj i-a transmis iubitei însărcinate: „În sufletul meu se întâmplă multe chestii”

29.01.2021 | 16:43
Culita Sterp emotionat pana la lacrimi Ce mesaj ia transmis iubitei insarcinate In sufletul meu se intampla multe chestii
ADVERTISEMENT

Deși s-a adaptat rapid la condițiile vitrege din Republica Dominicană și este motivat să câștige fiecare probă până în marea finală Survivor România, Culiță Sterp nu poate uita că acasă, în România, îl așteaptă femeia care l-a învățat să iubească din nou după despărțirea de Carmen de la Sălciua și se pregătește să-i ofere cel mai frumos cadou.

Cu gândul la momentul în care Daniela va aduce pe lume primul copil al cuplului, cântărețul a ținut să-i transmită un mesaj emoționant, însoțit de promisiunea că va face tot ce îi stă în putință ca Faimoșii să câștige toate jocurile de comunicare, singurele care îi pot aduce mai aproape de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu am fost așa motivat ca acum. Eu cred că o să câștig, sper să câștigăm și noi toți, ca echipă”, a spus acesta în testimonialele celui mai recent episod al reality show-ului difuzat de Kanal D.

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru iubita însărcinată

La fel ca și colegii mei, chiar mi-aș dori să primesc un mesaj de la familia mea, în special de la iubita mea, pentru că este însărcinată și mai are puțin și naște.

ADVERTISEMENT

Eu sunt o fire care se exteriorizează foarte greu, nu prea le arăt lor ce simt, dar în sufletul meu se întâmplă multe chestii.

Și mă bucur să vorbesc cu prietenii mei (n.r. Faimoșii au câștigat primul joc de comunicare și au primit mesaje de la prieteni), măcar așa știu că și ea e bine.

ADVERTISEMENT

Sper să îmi spună ceva și de ea și de mama mea, de frații mei, de cei de acasă. Niciodată nu am fost așa motivat, că acum. Eu cred că o să câștig, sper să câștigăm și noi toți, ca echipă”, a dezvăluit Culiță Sterp.

Între timp, Daniela a intrat în al doilea trimestru de sarcină și abia așteaptă momentul în care își va putea strânge fetița la piept. „Mă simt foarte bine, chiar dacă Culiță este plecat.

ADVERTISEMENT

Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă”, a declarat frumoasa blondina, într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT