Life

Imagine din spatele camerelor de filmat de la Survivor România 2022. Culiță Sterp le-a oferit fanilor cea mai mare surpriză

Culiță Sterp este foarte atent la comunitatea sa de pe rețelele de socializare, unde cântărețul de muzică de petrecere a oferit o poză impresionantă de la Survivor România 2022.
27.02.2022 | 17:12
Imagine din spatele camerelor de filmat de la Survivor Romania 2022 Culita Sterp lea oferit fanilor cea mai mare surpriza
Culiță Sterp, fotografie de la Survivor România 2022. Cum au reacționat fanii artistului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul, care a făcut parte din echipa Faimoșilor în anul 2021, a revenit pe platourile de filmare din Republica Dominicană. Vedeta a postat o imagine direct de pe insula competiției sportive.

Solistul le-a oferit fanilor cea mai mare surpriză, precizând că s-a întors într-o oarecare măsură în emisiunea care se difuzează la Pro TV și este moderată de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Aflat în vacanță cu iubita sa, Daniela, cu fiul lor, cât și cu nașii băiețelului, Culiță Sterp nu a ezitat să dea o fugă până la prezentatorul show-ului cu care a rămas în relații bune.

Culiță Sterp, fotografie de la Survivor România 2022. Cum au reacționat fanii artistului

Culiță Sterp apare alături de Daniel Pavel, pe nisipul din Republica Dominicană. Cântărețul de muzică de petrecere s-a bucurat să revadă locurile unde a stat mai bine de jumătate de an.

ADVERTISEMENT

„M-am întors”, a scris fostul soț al lui Carmen de la Sălciua pe contul de Instagram, cât și pe cel de Facebook. Imaginea a strâns aproape 9.000 de aprecieri și numeroase mesaje.

„Nu cred”, este comentariul lăsat de un internaut, care nu a fost trecut cu vederea de artist. Fostul Faimos de la Survivor România 2021 i-a dat un răspuns inedit.

ADVERTISEMENT

„Ba să crezi! Să vezi cu cine am jucat (râde). Postez vlog miercuri”, și-a informat Culiță Sterp fanii din mediul virtual.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Culiță Sterp (@culita.sterp)

Culiță Sterp, mai bogat după Survivor România 2021

Vedeta avea foarte mari șanse să pună mâna pe marele premiu de la Survivor România 2021, dar dorul de casă și de iubita sa, care era însărcinată la momentul respectiv, l-a făcut să renunțe.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa artistul a fost mai câștigat decât oricând. A venit pe lume fiul său, Milan, care este botezat de sora sa, Ileana și soțul acesteia, Daniel Aloman.

În plus, a câștigat bani frumoși în timpul filmărilor din Republica Dominicană, el fiind unul dintre cei mai bine plătiți concurenți din reality show.

Informațiile vehiculate în mass media în urmă cu luni bune spuneau că solistul Culiță Sterp a fost plătit cu 3.500 de euro pentru fiecare săptămână rezistată în concurs.

ADVERTISEMENT