Life

Survivor România, ediţia din 13 martie 2022. CRBL și Doru Răduță, trimiși în exil

Survivor România revine cu o nouă ediție astăzi, duminică, 13 martie 2022. Prezentatorul Daniel Pavel anunță noi concurenți la Războinici și Faimoși.
13.03.2022 | 23:25
Survivor Romania editia din 13 martie 2022 CRBL si Doru Raduta trimisi in exil
Survivor România, ediţia din 13 martie 2022. Sursa foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT
13-03-2022
21:24

Doru Răduță și CRBL au fost trimiși în exil

Ștefania Ștefan a obținut cel mai bun timp în aducerea punctului din tribul Războinicilor. Concurenta l-a nominalizat pe Doru pentru a merge în exil. 

De la Faimoși, concurentul care a obținut cel mai bun timp este TJ Miles. Acesta l-a trimis în exil pe CRBL. 

“Cred că e o decizie fricoasă, personală, n-are legătură cu avantajul acestei echipe. (…) Le urez tuturor colegilor baftă, mai puțin lui TJ.”, a spus CRBL.

13-03-2022
20:22

Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă!

Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă, cu scorul de 10 – 9. Natalia și CRBL i-au învins pe Blaze și pe Oana Ciocan după ce s-a ajuns la Ștafetă mixtă. 

Concurenții din echipa roșie vor mânca ce au strâns pe parcursul jocului, dar și ce a rămas pe celelalte mese.

Survivor România
Faimoșii au câștigat recompensa! Sursa foto: Captură Pro TV
13-03-2022
20:07

Ionuț Popa a adus Ștafeta mixtă!

Ionuț Popa l-a învins pe Marian Drăgulescu și a adus Ștafeta mixtă. Cele două echipe se vor lupta pentru punctul decisiv, care le va asigura recompensa ce constă în mâncare. 

Scorul este acum de 9 la 9, iar cele două triburi vor disputa punctul final. 

Survivor România
Ionuț Popa a adus Ștafeta. Sursa foto: Captură Pro TV
13-03-2022
20:03

Mărturia emoționantă a lui Alex Delea

Alex Delea a făcut o confesiune emoționantă în ediția de duminică, 13 martie 2022. Tânărul de 25 de ani nu a avut deloc o copilărie ușoară. A fost crescut de mama, mătușa și bunica lui, iar primele două au plecat la muncă pentru a întreține familia. Tatăl Războinicului nu a fost prezent în viața lui. 

Când avea doar 4 ani, Alex Delea și familia sa au trecut printr-o tragedie. Unchiul tânărului și-a luat viața pentru că nu a reușit să ofere un trai mai bun familiei. 

“Am fost crescut de trei femei, mama, bunica și mătușa mea. Pe parcursul vieții, mătușa și mama mea au plecat ca să aibă ce să-mi dea ce să mănânc. Tata a ales să nu participe în viața mea de mic copil. Mic fiind, nu-mi dădeam seama că n-am ce să mănânc.

Stăteam toată ziua afară, nu aveam lumină. Intram direct în casă, mă puneam la somn. (…) Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare. Eram cu toată familia și nu aveau ce să-mi dea să mănânc. 

Când aveam 4 ani a venit tragedia. Unchiul meu a făcut tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putut să facă asta. A decis să-și ia viața. Toată lumea era praf, eu nu înțelegeam. Întrebam de unchiul meu și îmi spuneau că e la muncă, că are treabă…Atunci pot spune că s-a rupt familia noastră. 

Mătușa mea a plecat în Turcia. Mama a plecat în Italia, Franța să aibă grijă de copilul unei familii. Eu acasă fiind îmi trimitea pe lună cât putea. Orice câștiga ne trimitea nouă. (…) Odată a venit mama și a stat foarte puțin. Când a venit momentul să plece cu autobuzul m-am apucat de piciorul ei să nu plece. M-a împins, că pleca autobuzul, tot a plecat. Eu am spus măcar o dată pe lună să merg cu mamaia la supermarket.”, a mărturisit Alex Delea, cu lacrimi în ochi. 

13-03-2022
19:55

Zmărăndescu și Blaze, photo finish. 9 la 5 pentru Faimoși

Faimoșii conduc cu 9 la 5. Nici Elena Chiriac, nici Cătălin Zmărăndescu nu au reușit să aducă punctul decisiv pentru echipa roșie. 

Zmărăndescu și Blaze au avut un photo finish, însă Războinicul a fost cel care a introdus săculețul înaintea rivalului său. 

13-03-2022
19:39

Mari Fica a adus primul ei punct. Faimoșii conduc cu 9 – 3

Mari Fica, noua concurentă de la Faimoși, campioană la atletism, a adus primul ei punct, la a doua intrare pe traseu. Tânăra a învins-o pe Alexandra Duli pe traseu. 

Marian Drăgulescu l-a învins pe Ionuț Popa și i-a adus pe Faimoși mai aproape de victorie. Scorul este de 9 – 3 pentru tribul Faimoșilor. 

13-03-2022
19:18

Noile concurente au debutat pe traseu

Noile concurente au debutat pe traseu și, totodată, au avut parte și de primele înfrângeri. Mari Fica a avut primul ei meci cu Războinica Ștefania Ștefan, iar Mihaela Stan a fost învinsă de Elena Chiriac. 

Cele două echipe sunt la egalitate, după ce Ionuț Popa a reușit să-l învingă pe CRBL. 

13-03-2022
18:57

Recompensă inedită pentru concurenți

Miza este uriașă în acest joc de recompensă, care se desfășoară pe timp de noapte. Fiecare punct acumulat aduce un fel de mâncare de pe masă. 

“La masa pusă sunt invitați câștigătorii. Sistemul pentru a intra în posesia recompensei consistente, copioase este următorul: cine aduce punctul, după fiecare duel, ia un produs și îl pune pe o masă cu numele tribului și numele lui. Un singur produs.

Nu se atinge de produs, nu se mănâncă, nimic. Îl puneți pe masă, îl lăsați acolo. Pe masă găsiți produse care pot fi combinate. De exemplu, dacă alegeți salata de vinete, puteți lua pâine (…) La final, tribul care câștigă mănâncă tot ce ați reușit să acumulați. Puncte transformate în mâncare.

Ambele echipe colectează (…) Punct cu punct, produse cu produse, se strânge mâncarea la propriu și la figurat. La final rămâneți la masă împreună și vă bucurați de recompensa câștigată.”, a explicat Daniel Pavel. 

Survivor România 13 martie 2022
Recompensă inedită la Survivor, în ediția din această seară. Sursa foto: Captură Pro TV
13-03-2022
18:48

Noi concurente la Faimoși și Războinici

Campioana la atletism Mariana Fica (28 de ani) și Mihaela Stan (21 de ani), antrenoare de înot, sunt noile concurente anunțate de Daniel Pavel. Ambele au venit cu forțe proaspete și sunt hotărâte să dea totul pentru a-și ajuta echipele.

“Am venit la Survivor pentru că este o provocare, o ieșire din arena mea de zi cu zi. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa și să câștigăm cât mai multe jocuri”, a spus Mari Fica. 

“Am venit să-i ajut pe colegii mei să câștige cât mai multe probe, să demonstrez că Survivor nu e chiar atât de greu”, a transmis Mihaela Stan, concurenta din tribul Războinicilor. 

VEZI AICI cine sunt noile concurente și cu ce se ocupă. 

13-03-2022
18:32

Tensiuni în tribul Faimoșilor

Faimoșii s-au săturat să piardă și vor să dea tot ce au mai bun în jocul pentru recompensă. Laura Giurcanu, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu și CRBL l-au acuzat pe TJ Miles că nu se străduiește destul în timpul probelor. 

“Avem cazuri de persoane care luptă pentru ele, nu pentru echipă. Asta va deveni o problemă majoră. (…) M-am săturat să aud cuvinte, vorbe peste vorbe care nu sunt adevărate. Eu nu mai cred nimic din ce aud și vreau să văd fapte.”, a spus Elena Chiriac. 

Faimoșii au pierdut jocul de comunicare și vor să câștige, mai ales că ai nevoie de mâncare. Laura Giurcanu este la fel de sătulă de atitudinea lui TJ și îl învinovățește pentru înfrângerea din jocul precedent. 

“Eu nu mai vreau să mai pierd, n-am vorbit cu mama, cu sora, nu știu nimic din România. Unii oameni din această echipă nu vor sau nu știu cum să-și facă treaba. (…) S-a umplut paharul și cine nu vrea să participe la echipa asta o să fie trimis acasă, simplu. Ne-am săturat să pierdem, asta este ziua noastră.”, a spus vloggerița. 

“TJ vrea să intre a treia oară, fie că se pricepe, că nu se pricepe. Sunt sătul să pierd în fața războinicilor din cauza unui singur faimos.”, a adăugat CRBL. 

13-03-2022
18:08

Războinicii și Faimoșii, reacții după eliminarea Ramonei Crăciunescu

Războinicii se așteptau ca Ramona Crăciunescu să fie eliminată, dar sperau ca aceasta să nu părăsească competiția. Relu Pănescu a scăpat de eliminare și de data aceasta, dar nu știe dacă va mai fi susținut de colegii săi pe traseu, având în vedere tensiunile din edițiile precedente. 

“Rămâne de văzut dacă colegii mei mă vor susține pe traseu.”, a spus Relu Pănescu după ce a reușit să se salveze de la eliminare. 

Faimoșii au observat surprinderea Războinicilor după ce Daniel Pavel a rostit numele Ramonei. CRBL este convins că cei din echipa adversă ar fi preferat să plece Relu. 

“Erau convinși că Relu va fi cel eliminat pentru că așa voiau ei.”, spune CRBL. 

Daniel Pavel anunță noi concurenți în ediția din 13 martie 2022 a emisiunii Survivor România. Războinicilor și Faimoșilor li se alătură forțe proaspete după ultimele eliminări.

Survivor România: ediția din 13 martie 2022. Noi concurenți în ambele triburi

În ediția din 8 martie a emisiunii, Ramona Crăciunescu a fost eliminată din echipa Războinicilor. În această seară, telespectatorii vor vedea reacțiile coechipierilor după plecarea roșcatei.

ADVERTISEMENT

Cele două triburi vor disputa jocul pentru recompensă în ediția de duminică seară. Înainte ca jocul să înceapă, Daniel Pavel face un anunț surprinzător. În fiecare echipă se vor alătura noi concurenți.

“În ambele triburi se vor adăuga forțe proaspete. Să intre noii concurenți!”, este anunțul prezentatorului, spre surprinderea ambelor triburi, care îi aplaudă pe noii coechipieri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot în cadrul ediției de astăzi, Faimoșii și Războinicii vor reveni la Consiliu pentru a decide pe cine trimit în Exil. Ca de fiecare dată, concurentul cel mai rapid pe traseu va trimite un coechipier pe Insula Exilului.

Recompensa jocului de astăzi constă în mâncare, așa că miza este mare, pentru că ambele triburi au nevoie de energie. De data aceasta, concurenții se vor lupta pe timp de noapte.

ADVERTISEMENT

“N-am câștigat mâncare de câteva săptămâni. Avem nevoie de energie ca să câștigăm mâncare.”, spune Laura Giurcanu.

Ediția de astăzi poate fi urmărită pe Pro TV sau pe VOYO, începând cu ora 20:00.

Ramona Crăciunescu, eliminată din competiție

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor România. Concurenta a părăsit tribul Războinicilor cu lacrimi în ochi, dar s-a bucurat că își va revedea fiul în curând.

ADVERTISEMENT

“Parcă e un vis urât. Îmi pare rău. Îmi doream să rămân mai mult. Simt că nu am arătat. Am descoperit niște oameni minunați aici. Într-un fel mă bucur, că merg acasă la fiul meu. Survivor te schimbă într-o persoană mult mai bună.”, a spus fosta concurentă înainte de a-și lua rămas-bun de la Războinici.

Tot în ediția precedentă a emisiunii, Relu Pănescu s-a întors din Exil, acolo unde a fost trimis pentru a doua oară, lucru care a creat și mai multe tensiuni în tribul Războinicilor.

ADVERTISEMENT