Life

Survivor România: ediția din 22 mai 2022. Surpriză uriașă la eliminarea de duminică! Cine a plecat acasă

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 are loc la Pro TV, duminică seara, 22 mai. Ștefania a fost eliminată după începerea probelor individuale.
22.05.2022 | 23:30
Survivor Romania editia din 22 mai 2022 Surpriza uriasa la eliminarea de duminica Cine a plecat acasa
Ștefania a fost eliminată. foto: Colaj Fanatik / Survivor
ADVERTISEMENT
22-05-2022
20:21

Ștefania, eliminată de la Survivor

Ștefania a fost eliminată din cadrul emisiunii Survivor!

„Totul este scris în cărți, poate atât a fost învățătura mea pentru mine, m-au schimbat multe lucruri în bine. Am dat tot ce am putut, sunt mândră”, a spus concurenta.
 

22-05-2022
19:08

Marian Drăgulescu a câștigat finala zilei

Marian Drăgulescu l-a învins pe Alexandru Nedelcu cu 3 la 1 și este câștigătorul finalei zilei. Acesta primește imunitatea. 

Concurentul le-a ales pe Elena și Ștefania pentru a merge cu el în Santo Domingo.

22-05-2022
18:46

Cine se luptă în finala zilei

Marian Drăgulescu este primul finalist al zilei! Acestuia i se alătură Alexandru Nedelcu. Finala zilei va fi dată între acești doi concurenți.

22-05-2022
18:34

Cine sunt primii semifinaliști ai zilei

Ștefania este prima semifinalistă a zilei. Marian învinge și el, intrând în semifinala zilei, precum și Nedelcu, care a câștigat. Oana li se alătură acestora.

22-05-2022
18:03

Cine a câștigat prima etapă a confruntărilor individuale

Ștefania este cea care s-a clasat pe primul loc după cea dintâi probă, având timpul de 1:02 minute. Urmează Ionuț, Alexandru, Nedelcu, Blaze, Oana, Delea, Marian și Elena.

Urmează duelurile, adversarii fiind următorii: Ștefania luptă cu Elena, Ionuț cu Marian, Nedelcu cu Delea și Blaze cu Oana.

22-05-2022
17:39

Cine a intrat primul pe traseu

Ștefania este prima care a început traseul în cadrul probelor individuale. Acum, concurenții nu se mai luptă între ei pe traseu, ci cu ei înșiși, contratimp, conform noilor reguli transmise de Daniel Pavel. Umează Alexandru, Marian, Elena, Alex, Oana, Blaze și Ionuț.

 

22-05-2022
17:34

Care este recompensa zilei

Recompensa zilei de la Survivor este o vizită la Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. Cine câștiga astăzi traseul va primi imunitate și poate alege doi colegi pentru a merge în oraș.

„La finalul zilei vom avea un campion. Avem și recompensă! Cel care câștigă astăzi poate să aleagă doi coechipieri și să meargă la Santo Domingo”, a spus prezentatorul Dan Pavel.

Duminică seara are loc o nouă ediție a emisiunii Survivor de la Pro TV. Astăzi, 22 mai 2022, încep confruntările individuale.

Survivor România: ediția din 22 mai 2022. Cine este primul eliminat

După patru luni în care concurenții au făcut parte din echipe, acum încep jocurile individuale, iar fiecare trebuie să lupte pentru șansa lui de a câștiga marele premiu de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Colegialitatea a luat sfârșit, pentru că, de acum fiecare este pe cont propriu – Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac, Ionuț Popa, Marian Drăgulescu, Oana Ciocan și Ștefania Ștefan intră în luptă pentru a trece mai departe.

Șase dintre aceștia sunt în competiția Survivor România chiar de la începutul său din luna ianuarie, aspect realizat de Elena Chiriac în cadrul ediției de duminică. De asemenea, cinci concurenți care se luptă pentru a câștiga marele premiu fac parte din fosta echipă a Războinicilor.

ADVERTISEMENT

”Voi sunteți 5 din prima linie, eu sunt una”, spune Elena Chiriac.

Conform Viperelor Vesele, cei care vor pleca acasă după probele individuale sunt Marian Drăgulescu și Ștefania.

Ce spun Alex Nedelcu și Blaze înainte de începerea jocurilor

Înainte de a intra în joc, fiecare dintre concurenți va încerca să își construiască un discurs motivațional și explică de ce vor să câștige.

ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu vrea să dovedească că „un om normal” poate să fie numit câștigătorul Survivor România 2022.

„Vreau să arăt că un om normal poate ajunge să câștige Survivor prin forțele proprii”, va spune Alex Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Și Blaze spune că nu este momentul să meargă acasă și acum poate dovedi de ce este în stare.

”Simt că acum e momentul meu. Nu vreau să merg acasă”, va spune el în ediția Survivor de duminică.

Alex Delea a subliniat un aspect important al noilor probe de la Survivor, unde fiecare luptă pentru propriul câștig. Echipele s-au dizolvat, așa că eșecul sau victoria aparține fiecărui concurent în parte, care mai poate da vina doar pe el însuși.

”Nu mai există echipe, n-ai de cine să te iei că ai pierdut, n-ai pe cine să dai vina”, va spune Alex Delea.

ADVERTISEMENT